Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Arēnā Rīga ar programmu “French Kiss” viesosies modernais balets “Bize Lizu”

Natalia Lauce, 29.01.2010. 12:18

11. martā plkst. 19:30 Arēnā Rīga ar programmu “French Kiss” viesosies modernais balets “Bize Lizu”.
Arēnā Rīga ar programmu “French Kiss” viesosies modernais balets “Bize Lizu”

Balets «Bize Lizu» darbojas retajā kabarē baleta žanrā. Daži to salīdzina ar «Moulin Rouge», citi atceras leģendāro Ļeņingradas «Мюзик-Холл».

«Bize Lizu» no citiem deju kolektīviem atšķiras ar savu oriģinālo un neatkārtojamo stilu. Profesionāla pieeja darbam, horeogrāfijas un aktiermeistarības savienošana, rūpīga kostīmu izstrāde, rūpīgi pārdomāta katra numura dramaturģija - sastāvdaļas, no kurām veidojas kolektīva daiļrade. Tieši pateicoties savai unikalitātei, balets bauda fenomenālus panākumus.

«Bize Lizu» ir pārsteidzošs Franču stila, izmeklētas krievu horeogrāfijas un Sanktpēperburgas deju skolas savienojums. Aziātiskais kostīmu krāšņums, ugunīdais «Kankāns», Svarovska kristālos mirdzoši «Taureņi», «Henesi», Venēcijas maskas uz visiem laikiem ir iekarojuši publikas sirdis.

«Bize Lizu» ir balets, kas izstaro erotikas, smalkas grācijas, romantikas un nevaldāmas kaisles kaleidoskopu.

«Bize Lizu» ir jūtu,grācijas un izteiksmīgas plastikas balets.

«Bize Lizu» - tā ir dzīve, tā ir mīla un naids, tā ir kaisle un nodevība - viss, bez kā mūsu dzīve būtu vienveidīga un garlaicīga.

Biļetes uz izrādi iegādājas Biļešu Servisa kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV