Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Teātra studija „Vinnijs” svin 15 gadu jubileju

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 05.02.2010. 10:17 | komentāri (1)

Teātra studija „Vinnijs” 6. februārī ar divām izrādēm „Pelnrušķīte” un „Skalbe” Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde” (Amatu ielā 3/5) svinēs 15 gadu jubileju. Studijas „Vinnijs” jaunākā grupa ir iestudējusi izrādi „Pelnrušķīte”, kuras pirmizrāde sāksies plkst. 17.00. Savukārt, plkst. 18.00 skatītājiem tiks piedāvāta viena no jaunākajām izrādēm „Skalbe”, kas veltīta Kārļa Skalbes jubilejai un  veidota izmantojot viņa filozofiskās pasakas.

Teātra studiju „Vinnijs” 1995. gadā izveidoja režisores Ingūna Gremze un Karīna Šišlo, iestudējot  pirmo izrādi pēc A. Milna grāmatas motīviem „Vinnijs Pūks un viņa draugi”. Šobrīd teātra studijā ik gadu tiek iestudētas vairākas izrādes, kuras tiek regulāri spēlētas Rīgā un visā Latvijā. Teātra studija „Vinnijs” ir piedalījusies starptautiskos festivālos Zviedrijā, Austrijā, Dānijā, Norvēģijā, Lielbritānijā un Somijā, kā arī ik pa diviem gadiem organizē starptautiskos bērnu un jaunatnes teātru festivālus „Baltijas zvans”.

Ieeja uz teātra studijas „Vinnijs” jubilejas izrādēm ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV