Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājas Kultūras pārvalde izsludinājusi projektu konkursu

Krista Kalnarāja, 09.02.2010. 15:33

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” (Liepājas Kultūras pārvalde) izsludinājusi kultūras projektu konkursu. Projektu pieteikumus jāiesniedz līdz 2010. gada 28. februārim pulksten 16:00 Liepājas Kultūras pārvaldē. Konkursa pieteikuma veidlapa un nolikums publicēti interneta mājas lapā www.liepaja2014.lv. Konkursa rezultātu paziņošana notiks pēc 2010. gada 20. marta.

Liepājas Kultūras pārvaldes budžets ir stipri samazināts salīdzinājumā ar iepriekšējiem diviem gadiem, tāpēc 2010. gadā tiks izsludināts tikai viens projektu konkurss, kas kultūras aktivitātēm Liepājā paredz nodrošināt līdzfinansējumu gandrīz Ls 20000 apmērā. Tas būs vienīgais Liepājas Kultūras pārvaldes projektu konkurss, tāpēc konkursā jāiesniedz projekti, kas paredz dažādas aktivitātes no šā gada 1. aprīļa līdz 31. decembrim. Viena projekta ietvaros var pretendēt uz līdzfinansējumu, kas nepārsniedz Ls 2000.

Projekta konkursa prioritātes ir noteiktas saskaņā ar Liepājas kultūrpolitikas stratēģiju 2009.-2014. gadam - interesantu un atraktīvu ideju realizēšana brīvā dabā (bezmaksas pasākumi un norises), kultūras pasākumi bērniem un jauniešiem, kas stiprina ģimeniskās vērtības, starpnozaru (vismaz trīs - māksla, mūzika, literatūra, sports, izglītība, tūrisms u.c.) projektu realizēšana, veicinot organizāciju sadarbību.

Liepājas Kultūras pārvalde vērš uzmanību uz to, ka ir mainīts projektu konkursa nolikums, kas nosaka, ka konkursā nevar piedalīties valsts un pašvaldības iestādes, kā arī valsts un pašvaldības sabiedrības ar ierobežotu atbildību, lai dotu lielākas iespējas nevalstiskām organizācijām un privātām iniciatīvām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV