Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

“Zāģis VII” būs pēdējais?

kinokino.lv, 09.02.2010. 15:58 | komentāri (1)

Šausmu filmas “Zāģis” kārtējās daļas iznākšana katru gadu uz Helovīnu jeb Visu Svēto dienu jau ir kļuvusi par tradīciju.
“Zāģis VII” būs pēdējais?

Šogad tas solās būt sevišķi interesanti, jo “Zāģis VII” būšot 3D formātā, kā arī – Helovīna nedēļas nogalē uz ekrāniem iznāk “Paranormālā aktivitāte 2”. Būs interesants duelis.

Taču, kā raksta Cinematical, septītā  “Zāģis VII” filma varētu būt arī pēdējā. Kā zināms, producentu plāni bija uzņemt vismaz astoņas filmas, kā arī – ja skatītāji ar savu kino kasēs atstāto naudu pieprasītu, tiktu uzņemtas arī devītā, desmitā utt. daļa.

Tagad parādījušies jaunumi - filmas “Zāģis VII” scenārists esot atklājis, ka šī varētu būt pēdējā sērijas filma. Vismaz tas tagad tiekot apspriests. Viens no galvenajiem iemesliem esot sestās filmas vājie finansu rādītāji. Tātad – zīmols ir sevi gandrīz izsmēlis. Tam varētu piekrist, jo katra nākamā “Zāģis VII”  filma uzrāda ne tikai vājākus finansu rezultātus, bet arī saņem nicinošākas atsauksmes. 

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV