Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Deju aģentūra „Soul of dance” piedāvā apgūt pasaules līmeņa horeogrāfu

Oskars Šļakota, 10.02.2010. 11:33

Deju aģentūra „Soul of dance” piedāvā apgūt pasaules līmeņa horeogrāfijas un dejas, ko pasniedz talantīgi un pieredzējuši deju pedagogi, kurus vieno Eiropā pazīstamais horeogrāfs un dejotājs Kārlis Grīnerts, kurš ir dejojis vairāk nekā 15 Eiropas valstīs, kā arī strādājis ar pasaulē slaveniem horeogrāfiem, tādiem kā: Boriss Eifmanis ( Krievija ) Čao Džekijs (Ķīna), Joey Doucette (ASV), Thomass Benstem (Zviedrija) u.c..
Deju aģentūra „Soul of dance” piedāvā apgūt pasaules līmeņa horeogrāfu

Viens no deju aģentūras „Soul of dance” dibinātājiem ir Eiropas līmeņa horeogrāfs un dejotājs Kārlis Grīnerts, kurš oficiāli ir pievienojies „Soul of dance” sastāvam. Kārlis 1998. gadā beidza mācīties Rīgas Horeogrāfijas vidusskolā, pēc tās četrus gadus dejojis baletu Latvijas Nacionālajā operā,  paralēli apgūstot savu mīļāko deju stilu - Jazz dance. No 2002. gada dejojot kā solistam prestižajā „Grand Cabare Admiral” restorānā - kazino, tika meklēta iespēja smelties pasaules pieredzi, kuru Kārlis izmantoja 2004.gadā, pievienojoties tādām pasaules deju aģentūrām, kā „Rios Productions” (Francija), šova aģentūrai „Galaxy” (Igaunija), deju aģentūrai „Danzenfantasy productions” (Anglija) un „Dance factory” projektiem (Igaunijā). Uzkrājot piecu gadu pieredzi ārzemēs, Kārlis nolēma atgriezties dzimtenē, lai šeit celtu dejas industrijas latiņu.

Kārlis Grīnerts ir strādājis ne tikai ar izciliem horeogrāfiem, pasaules slaveno, Borisu Eifmani, Aivaru Leimani, Kšistovu Pastoru, Albertu Kivlinieku, bet arī dejojis Latvijas Nacionālās operas izrādēs: „Riekstskodis”, „Romeo un Džuljeta”, „Čaikovskis”, Sidraba šķidrauts”, „Dons Kihots”, kā arī mūziklos: „Mūzikas skaņas” ( Latvija ), „Odiseja”( Koreja ), gaismas un ūdens šovs  „H2o”  ( Malaizija ). Īpaši akcentējot Kārļa darba pieredzi ar ārvalstu slavenību horeogrāfiem kā Čao Džekijs (Ķīna), Joey Doucette (ASV), Thomass Benstem (Zviedrija).

Atgriežoties Latvijā ar 17 gadus uzkrātu dejas pieredzi no plašās pasaules skatuves, horeogrāfs un dejotājs Kārlis Grīnerts pasniedz dejas un uzstāda horeogrāfijas daudzsološajā deju aģentūrā „Soul of dance” kopā ar deju pedagogiem Simonu Anaņiču, Ivetu Medunovu un Ilonu Pestraku. Kārlis Grīnerts atklāj: „Ir liels prieks atkal atgriezties šeit, Latvijā, ar jauniem spēkiem, mērķiem un darboties kopā ar profesionāliem horeogrāfiem, sniedzot Latvijas auditorijai pasaules horeogrāfijas un pasaules līmeņa dejas. Ir ļoti svarīgi redzēt to, kas notiek pasaulē, lai tavs horizonts vienmēr būtu paplašināts un tu spētu dejot tik labi, cik tas ir iespējams. Pats svarīgākais ir - darīt to, kas tev patīk, un darīt to no sirds – tieši šādu atmosfēru uztur „Soul of dance” deju aģentūras pasniedzēji, kuri šādi iedvesmo arī savus audzēkņus.”

Deju aģentūra „Soul of dance” sākotnēji ir dibināta 2009.gada 1.jūlijā, tajā pašlaik darbojas ap 60 audzēkņu, kurus apmāca  pieredzējuši deju pedagogi Simona Anaņiča, Iveta Medunova, Ilonu Pestraka un Kārlis Grīnerts. Deju aģentūra pārstāv dažādus deju stilus, sākot no mūsdienu dejas tendencēm, kā Hip-Hop kultūras stiliem, showdance, sporta dejām, līdz pat akrobātikai un klasiskajām vērtībām, kā Jazz, contemporary un klasiskā deja. Deju aģentūra „Soul of dance” piedāvā plaša spektra deju šovus un izrādes jūsu pasākumiem un ballītēm, sīkāka informācija: www.soulofdance.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV