Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Penelope Krusa piedalīsies Larsa fon Trīra jaunajā filmā

kinokino.lv, 12.02.2010. 09:29

Kā ziņo vairāki avoti, spāņu aktrise spēlēs galveno lomu skandalozā (vai šis ir īstais īpašības vārds?) dāņu režisora Larsa fon Trīra nākamajā filmā "Melanholija".
Penelope Krusa piedalīsies Larsa fon Trīra jaunajā filmā

Par režisora vēlmi uzņemt „psiholoģisku katastrofu trilleri” prese rakstīja jau rudenī. Tagad parādījusies mazliet konkrētāka informācija, protams, Penelopes Krusas dalība projektā ir jaunums numur viens. Pagaidām.

Kā zināms, fon Trīrs filmas budžetu plāno ļoti pieticīgu, tas būšot mazāks par 5 miljoniem dolāru, kas katastrofu filmai tradicionālā izpratnē ir nieka nauda. Taču šī, visticamāk, nebūs katastrofu filma tradicionālā izpratnē. Tas būs katastrofas psiholoģiska analīze. Psihodrāma. Šur tur parādījusies informācija, ka sižeta līnija būs par kādu planētu, kas bīstami tuvu pietuvojusies mūsu planētas orbītai.

Fon Trīrs filmas uzņemšanu plāno Zviedrijā un Vācijā šogad, lai paspētu filmu pirmizrādīt Kannu kinofestivālā 2011.gadā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV