Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Otrdienas vakars ar „Pēdējo Pirmizrādi”

LMA Studentu klubs, 15.02.2010. 18:41

Otrdien, 16. februārī plkst. 20:00 Studentu klubā Rīgā, Raiņa bulvārī 23, turpināsies improvizācijās teātra trupas „Pēdējā Pirmizrāde” uzstāšanās jeb humora pilnas mākslinieciski teatrālas izdarības, kas dīvainā kārtā, neskatoties uz šī žanra vairāk kā desmit gadu vēsturi Latvijā un apmēram gadsimtu - pasaulē, vēl aizvien paslīd garām vairuma teātra mākslas kritiķu uzmanībai. Tomēr, kā uzsver „Pēdējās Pirmizrādes” skatītāja Zaiga, „Tikai vējā rūdītas priedes var izdzīvot” (citāts no www.ppirmizrade.lv skatītāju atsauksmju sadaļas).
Otrdienas vakars ar „Pēdējo Pirmizrādi”

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija. Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus... Un tad notiek ķēdes reakcija, jo skatītāju ieteikumi, savienojoties ar improvizatoru skatuves iemaņām, iegūst lugas apjomu un būtību. Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas „skatuves mašīnu”.

Improvizācijas teātra „Pēdējā Pirmizrāde” trupā darbojas improvizatori ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi šajā žanrā: Raimonds Ruzenieks, Mārcis Viļums, Edgars Neilands un Gatis Kurzemnieks. Pie klavierēm Mārtiņš Zilberts.

Biļetes pie ieejas klubā vai iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, biļešu cenas studentiem un skolēniem Ls 3.00, ne-studentiem un ne-skolēniem Ls 4.00 Izrādes vakarā ieeja klubā no plkst. 19:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV