Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas Grāmatu izstādē darbosies Grāmatu maiņas punkts

Inese Libere, 23.02.2010. 17:12

No 25. līdz 28. februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā Latvijas Grāmatu izstādē, turpinot iepriekšējos gados aizsākto un apmeklētāju atsaucību guvušo tradīciju, darbosies grāmatu maiņas punkts, kas ikvienam grāmatu mīļotājam palīdzēs atrast sen kārotu grāmatu, uz grāmatu maiņas punktu atnesot jau izlasītas vai sev vairs nevajadzīgas grāmatas.
Latvijas Grāmatu izstādē darbosies Grāmatu maiņas punkts

“Pērn izstādē jaunus īpašniekus atrada vairāk nekā 3000 uz maiņas punktu atnestas grāmatas un ceram, ka arī šogad vēlme dot un iegūt kādu interesantu grāmatu tikai pieaugs un grāmatu maiņas punktam būs vēl lielāka atsaucība,” domā “Latvijas Grāmatu izstādes” projektu vadītājs Valts Jirgensons.

Grāmatu maiņas punkts speciāli ierīkotā stendā Ķīpsalā darbosies visas izstādes dienas no plkst. 10.00 līdz 18.00, pēdējā izstādes dienā – līdz plkst.17.00. Atnesot savas grāmatas, būs iespējas tās iemainīt pret Grāmatu maiņas punktā esošām. Grāmatas vērtība ir saturā – tas nekas, ja grāmatai nodilis vāks vai lapas sastapušas jau vairāku lasītāju rokas. Grāmatu maiņas punktam savu pienesumu solījušas vairākas Latvijas izdevniecības un apgādi, kā arī daudzi Latvijas grāmatu mīļotāji.

Kā zināms, “Latvijas Grāmatu izstāde” notiks no 25. līdz 28. februārim Ķīpsalā, kurā izstādes apmeklētāji četrās dienās varēs baudīt autoru priekšlasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, tikties ar ievērojamiem rakstniekiem, aplūkot daudzveidīgu grāmatu ekspozīciju, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem un iegādāties grāmatas par īpaši izdevīgām izstādes cenām. Arī jaunajiem grāmatu lasītājiem izstādē būs interesanti, jo paredzēti īpaši bērniem rīkoti pasākumi.

Izstādi organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Grāmatnieku ģildi.

Vairāk par izstādi un pasākumu programma: www.bt1.lv/lbf

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā vienlaikus notiks 16. starptautiskā izglītības izstāde “Skola 2010”.

“Latvijas Grāmatu izstādes 2010” darba laiks:
25.–27. februāris              10.00–18.00
28. februāris                10.00–17.00

Biļetes cena: Ls 0,50
Pensionāriem un invalīdiem, uzrādot apliecības, ieeja bez maksas.
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja izstādē bez maksas.
Ar izstādes “Skola 2010” biļeti ieeja “Latvijas Grāmatu izstādē” – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV