Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Notiks bezmaksas kino seanss grupas "Blur" cienītājiem

"Mikrofona ieraksti", 11.03.2010. 13:46

Kinokino.lv sadarbībā ar ierakstu kompāniju "Mikrofona Ieraksti" aicina britpopa mūzikas cienītājus uz britu grupas "Blur" dokumentālās filmas "No Distance Left to Run" bezmaksas seansu 23.martā plkst.21:00 kinoteātrī K-Suns.
Notiks bezmaksas kino seanss grupas "Blur" cienītājiem

Filma vēsta par 2009.gada vasarā notikušo "Blur" atkalapvienošanos uz vienu turneju pēc deviņu gadu klusuma. Tajā redzami agrāk nepubliskoti arhīva materiāli, elektrizējoši kadri no "Blur" pērnās uzstāšanas Londonas Haidparkā, kā arī atklātas sarunas ar grupas dalībniekiem, vēlreiz atklājot augstākos un zemākos grupas karjeras punktus, ļaujot skatītājiem uz brīdi atgriezties vecajos labajos britpopa laikos.

Lielbritānijas prese "No Distance Left to Run" novērtējuši kā "vienu no labākajām behind the scenes filmām", savukārt laikraksts "Guardian" atzīst, ka "tas ir žilbinošs stāsts ne tikai par grupas apvienošanos, bet arī par pajukušas draudzības atjaunošanu pirms vēl nav par vēlu."

Skaties filmas treileri šeit:

http://www.kinokino.lv/kinoteatros/drizuma/skatit/no-distance-left-to-run-2010

Lai tiktu uz "Blur" filmas bezmaksas seansu ir jāreģistrējas www.kinokino.lv un jāpiesakās uz filmas seansu. Informācija par reģistrēšanos un pieteikšanos uz seansu ir atrodama www.kinokino.lv .

Pasteidzies, jo vietu skaits kinoteātrī ir ierobežots!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV