Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks konkursa „Atvēsini klimatu!“ uzvarētāju paziņošana

Sintija Graudiņa-Bombiza, 15.03.2010. 10:16

Šodien, 15.martā, plkst. 15:00 virtuālā festivāla „COOL-change of our life“ ietvaros, kas norisināsies Dirty Deal Cafe notiks īsfilmu un foto konkursa „Atvēsini klimatu“ uzvarētāju paziņošana.

Pasākuma programma:

15.00  - Virtuālais festivāls "COOL-change of your life" - Stāstīsim par klimata pārmaiņām, paziņosim konkursa "Atvēsini klimatu!"uzvarētājus, rādīsim īsfilmu programmu par klimata pārmaiņām, kā labākos konkursa darbus. Virtuālais festivāls tiešraidē tiks translēts interneta vietnē www.livestream.com/klimaclima , tā apvienojot projekta dalībniekus visās četrās projekta dalībvalstīs (Vācijā, Itālijā, Grieķijā un Latvijā), kā arī jauniešus un interesentus visā pasaulē, kurus satrauc klimata pārmaiņas.


20.00 - Svinēsim kopā ar konkursa uzvarētājiem! Muzikālo pavadījumu nodrošinās grupa "Striķis".

Norises vieta: Dirty Deal Cafe, Spīķeri, Maskavas iela 12, korpuss 2. Ieeja – brīva.

Pasākuma norisei varēs sekot līdzi tiešraidē interneta vietnē www.livestream.com/klimaclima


Klimata evolūcija? Dzīvesveida revolūcija! - Nāc un uzzini, kāpēc un kā mēs varētu padarīt savu dzīvesveidu zaļāku!

Virtuālais festivāls norisinās projekta "COOL - Change our life" ietvaros. Projektu finansiāli atbalsta Eiropas Komisijas Izglītības, audiovizuālās jomas un kultūras izpildaģentūra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV