Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

"Mitjas mīlestība" martā atgriežas „Dirty Deal Teatro” repertuārā

Krista Jansone, 15.03.2010. 15:51

„Dirty Deal Teatro” atkal tiks izrādīta jaunā režisora Vladislava Nastavševa izrāde "Mitjas mīlestība". Februārī izrādes nenotika, jo aktieris Jurijs Djakonovs mēnesi pavadīja Indijā, savukārt režisors V. Nastavševs februāri veltīja izrādes struktūras pārveidošanai un citiem uzlabojumiem. Izrāde jaunā kvalitātē atgriežas repertuārā 17., 18. un 31. martā.
"Mitjas mīlestība" martā atgriežas „Dirty Deal Teatro” repertuārā

Izrāde veidota, balstoties uz Ivana Buņina  darba „Mitjas mīlestība” motīviem, tā stāsta par aktrises greizsirdīgo draugu, kurš tik ļoti pārdzīvo abu šķiršanos, ka savā izmisumā redz Katju visos sastaptajos cilvēkos. Puiša apsēstība noved pie vardarbīgām sekām.

Vai juteklīgi-kaislīgām ilgām ir identitāte, vai tas ir tikai instinkts un tā projekcija uz otru personu ir tikai nejaušība? Telpa un scenogrāfiskie risinājumi  kalpo kā līdzeklis, kas palīdz izprast jauniešu jūtas. Izrādes vide raksturo nevis fiziskus apstākļus, bet gan emocionālo stāvokli.

V. Nastavševs studējis teātra režiju Londonā un Sanktpēterburgā. Kā arī iestudējis  izrādes Cochrane Theatre (Londonā), Arcola Theatre (Londonā) un Belvoir Theatre (Sidnejā). “Dirty Deal Teatro” viņš debitēs ar savdabīgu I. Buņina darba „Mitjas mīlestība” versiju. Aktieru ansamblis „Dirty Deal Teatro” skatītājiem jau pazīstams no izrādes „Klusā daba”- Jurijs Djakonovs un Inese Pudža.  Par Helēnas lomu Jaunā Rīgas teātra izrāde „Sala” Inese Pudža šī gada „Spēlmaņu naktī” tika izvirzīta nominācijai „Gada spilgtākā debija”.
 
„Mitjas mīlestība” tiks izrādīta 17., 18 un 31. martā, 19:00

Biļetes cena iepriekšpārdošanā „Biļešu seviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv 4LVL. Pirms izrādes teātra kasē 5LVL

Papildus info: www.dirtydeal.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV