Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Teātra festivālā „Zelta Maska ” būs plaši pārstāvēti Sanktpēterburgas teātri

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, 16.03.2010. 15:06

Šoruden gaidāmajā teātra festivālā „Zelta Maska Latvijā” būs plaši pārstāvēti Sanktpēterburgas teātri. Iespējams, ka Rīgu teātra festivāla „Zelta Maska Latvijā” laikā varētu apmeklēt Sanktpēterburgas gubernatore Valentīna Matvijenko, kurai šādu ielūgumu Sanktpēterburgas apmeklējuma laikā izteica Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Kā pastāstīja festivāla „Zelta Maska Latvijā” vadītāja Jūlija Ločmele, kas aizvadītajā nedēļā Rīgas delegācijas sastāvā apmeklēja Sanktpēterburgu, uz Latviju brauks Muzikālais teātris „Karamboļ” (Музыкальный театр „Карамбoль”), Lielais Leļļu teātris (Большой театр кукол), Vasiļevskas  satīras teātris (Театр сатиры на Василевском), B. Eifmaņa vadītais baleta teātris (Театр балета под руководством Бориса Эйфмана) un Teātris – studija „KUB” (Театр – студия „КУБ”). Sanktpēterburgas apmeklējuma laikā J. Ločmele saskaņojusi iespējamo teātra izrāžu programmu.

„iecerēts, ka viesi izrādes spēlēs uz vairāku Rīgas teātru skatuvēm - Dailes teātrī, Nacionālajā operā, Leļļu teātrī, kā arī Liepājā. Domāju, ka tas būs neaizmirstams festivāls,” teica J. Ločmele.

Teātra festivāls „Zelta Maska Latvijā” notiks no 27. septembra līdz 5. oktobrim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV