Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Nedēļas nogalē notiks «Riga Open 2010»

Vadims Čerepanovs, 22.03.2010. 12:25

Sestdien, 27. martā, Rīgā notiks Latvijas atklātais HipHop kauss “Riga Open 2010”, savukārt sestdien, 28. martā – Eiropas Atklātais Break Dance kauss “Riga Open 2010”.
Nedēļas nogalē notiks «Riga Open 2010»

Streetdance un breakdance pasākums - kauss "Riga Open" ir izaudzis līdz Austrumeiropas līmenim un tieši šogad Rīgā atkal notiks starptautiskās sacensības breakdance kausā un nacionālās sacensības streatdance kausā. Pasākums notiks 27. martā (streetdance kausa diena) un 28. martā (breakdance kausa diena). Sacensības piedāvā Moderno deju skola “EXTREME” un Enerģētiskais dzēriens “STARTER”.

Ne tikai Eiropas līmeņa žūrija piedalīsies jauniešu vērtēšanā, bet arī Eiropas breakdance čempionāta uzvarētājs "Amigo" un pasākuma īpašie viesi Denis Pashkevich & "Riga Groove Electro" Jazz Band. Riga Open 2010 ir kļuvis par vienu no unikālajiem jauniešu kultūras pasākumiem Baltijā.

“Mūsu mērķis popularizēt Rīgas pilsētas vārdu citu Eiropas tautu acīs, kas Latviju dara pazīstamu visā Eiropā un pasaulē. Iesaistīt mūsdienu jaunatni kultūras dzīvē” – stāsta čempionāta organizators Vadims Čerepanovs, deju skolas “Extreme” vadītājs.

Veicot pētījumu par jau notikušām sacensībām, organizatori secina, ka "Riga Open" ir kļuvis un paliek par pašu interesantāko un starptautisko jauniešu deju čempionātu Latvijā un ārzemēs, kas spēj pulcēt 800-1000 jauniešu vecumā no 15 līdz 35 gadiem. Latvijas apmeklētājiem un dejotājiem ir labi palikuši atmiņā „Riga Open” pasākumi un ir patiesa vēlēšanās apmeklēt šo čempionātu vēl un vēl.

Riga Open 2010 ir bezpeļņas jauniešu projekts, kas balstās uz jauniešu iniciatīvu. Ņemot vērā, ka lielākā daļa, kas šajās aktivitātēs iesaistās, ir bērni un jaunieši no riska grupām un mazturīgām ģimenēm, tas ļauj nodrošināt visiem skolēniem kultūras dzīvi, kā arī ārvalstu mediju un dalībnieku piesaisti šajās divās dienās.

Sarīkojums notiks klubā “Faraon”, Lubānas ielā 113A, 27-28. martā pl. 12.00-19.00 ieejas maksa- 4Ls

Info: www.rigaopen.com

Projektu atbalsta: “Masters.lv”, “Starter”, “Storm”, “Polis&Valerts”, “Reebok”, “Streetshop”, “Veselības Pasaule”, “Norwex”, TV Channel: ПБМК “Zvezdolet”, НовоеРадио/103.2, www.inbox.lv, www.one.lv, www.draugiem.lv, www.1188.lv, www.apollo.lv, www.moust.lv, www.easyget.lv, www.neoncity.lv, www.face.lv, www.boomtime.lv , www.videogaga.lv, www.hit.lv, www.livejournal.com, www.facebook.com, www.bacardiclub.lv , www.stormlondon.lv, www.intelligent.lv, www.ind-ex.lv, www.rave.lv, www.nightlife.lv, www.breakdance.lv   www.masters.lv  www.dejas.lv  www.dancer.lv  www.bboyoriginals.eu, www.rigaopen.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV