Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Uzņems “Austrumu solījumu” turpinājumu

kinokino.lv, 27.03.2010. 18:50 | komentāri (1)

Kanādiešu režisors Deivids Kronenbergs un aktieris Vigo Mortensens kārtējo reizi apvienojas kopīgam darbam. Ir apstiprināts filmas „Austrumu solījumi” turpinājums, ziņo SlashFilm.
Uzņems “Austrumu solījumu” turpinājumu

Deivids Kronenbergs ar aktieri Vigo Mortensenu strādājis vairākkārt: 2005.gada lentē „Vardarbības pēctecība”, un 2007.gadā uz ekrāniem iznāca „Austrumu solījumi” kas saņēma vairākas prestižas nominācijas, ieskaitot Zelta Globusus un tika godalgota ar vairākām balvām. Filma ir skarbs stāsts par krievu mafiju Londonā. Vigo Mortensens par lomu filmā tika nominēts Oskaram.

Filmas turpinājuma scenārijs ir pabeigts, taču vēl nav zināmas detaļas, kā arī pārējais aktieru sastāvs, ieskaitot to, vai uz ekrāna varētu atgriezties Naomi Votsas varone.

Filmēšanas sākums paredzēts gada nogalē vai nākamā gada sākumā. Līdz tam gan Kronenbergs ar Vigo Mortensenu strādās pie filmas „The Talking Cure”, kas būs stāsts par psihoanalīzes pamatlicēju Zigmundu Freidu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV