Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Asprātīgās komēdijas „Simbelīns” pēdējā izrāde jau šovakar

Zane Gruntmane, 29.03.2010. 13:26

Asprātīgo delartisko komēdiju Simbelīns - izrādi par mums pašiem un par mūsu kaimiņiem – šovakar, 29. martā, plkst. 19:00 Ģertrūdes ielas teātrī iespējams noskatīties pēdējo reizi.
Asprātīgās komēdijas „Simbelīns” pēdējā izrāde jau šovakar

"Iedomāsimies īstenībā neeksistējošu valsti - Latviju, kura ir pakļauta īstenībā neeksistējošai valstij - Krievijai. Iedomāsimies, ka abu izdomāto valstu 'galvām' ir pavisam izdomātas nesaskaņas. Iedomāsimies Latvijas karali Simbelīnu un iedomāsimies Krievijas karali. Iedomāsimies, ka pa un pāri abu valstu nesaskaņām pinas vētrains mīlas stāsts. Tagad pamēģināsim iedomāties laimīgas beigas."

Izrādes veidotāji, par pamatu ņemot Viljama Šekspīra lugu, ir radījuši dzirkstošas ironijas un sirsnīga humora pilnu komēdiju, kas atļaujas pasmieties par „neaizskaramo” nacionālās identitātes jautājumu, asprātīgi un precīzi atklājot stereotipu vājās vietas.

Izrādes režisors: Davide Džovanzanna (Itālija)
Māksliniece: Rūta Kuplā
Lomās: Kārlis Krūmiņš, Inga Tropa, Valters Sīlis, Arnita Jaunzema, Juris Jonelis, Ieva Paševska, Andrejs Polozkovs, Mārtiņš Počs, Edgars Kaufelds, Lauma Balode
Organizē: Teātris United Intimacy

Izrāde: 29. martā, sākums plkst. 19.00
Vieta: Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes ielā 101 a (ieeja no pagalma)
Biļetes var iegādāties internetā www.bezrindas.lv, galerijā ISTABA (K.Barona 31a) un pirms izrādes.
Biļešu cena:  5Ls, skolēniem, studentiem, pensionāriem - 3Ls
Informācija: www.unitedintimacy.lv,

Sadarbības partneri: Latvijas Jaunais teātra institūts, radošā apvienība Nomadi. Informatīvi atbalsta: Rīgas Laiks, Kultūras Forums, Radio Naba, Laikraksts Diena, Easyget, Valters un Rapa, Māksla Plus, Studija, Satori.lv, www.draugiem.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV