Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Lieldienās aicina bērnus uz bezmaksas leļļu teātra izrādēm

Tatjana Petrova, 29.03.2010. 17:26

Lieldienu brīvdienās, 2. aprīlī no pulksten 14:00 līdz 16:00 tirdzniecības centrā „Galerija Centrs” bērni un viņu vecāki aicināti apmeklēt bezmaksas leļļu teātra izrādes. Pasākums tiek rīkots „Henkel Latvija” un veikalu tīkla „Drogas” kopīgi rīkotās ziedojuma kapmaņas ietvaros, kurā tiek vākti līdzekļi bērniem, kas slimo ar bronhiālo astmu.

„Tuvojas pavasaris, kad daudziem astmas un alerģijas slimniekiem saasinās saslimšanas. Akcijas mērķis ir atgādināt par astmas un alerģiju simptomiem un profilaksi, bet akcijas ietvaros saziedotajiem līdzekļiem iegādāties Cēsu sanatorijas internātpamatskolas audzēkņiem ikdienā nepieciešamus sadzīves priekšmetus,” norāda SIA „Henkel Latvija” Mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Tatjana Petrova.

„Pasākumā bērnus iepriecinās „Valsts leļļu teātra” aktieru vadītas dažādu žanru lelles – trosu lelles un mīmiskās parterlelles, turklāt sižetus izrādēm ir sacerējuši paši Cēsu sanatorijas internātpamatskolas audzēkņi. Izrāžu starplaikos bērnus iepriecinās Meža feja, Meža ķērpītis un Zaķis, kas iesaistīs dažādās spēlēs un pasaku rotaļās gan bērnus, gan viņu vecākus,” tā AS „Drogas” sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Blaune. 

Ziedojuma kampaņa norisinās no 2.marta līdz 4.aprīlim. Visos veikalos „Drogas”, iegādājoties akcijas produktus – jauno „Persil Sensitive”, jauno „Silan Natural” vai „Pur Balsam”, no katra pirkuma 10 santīmi tiek ziedoti Cēsu sanatorijas internātpamatskolas atbalstam. Par saziedotajiem līdzekļiem skolas audzēkņu vajadzībām plānots iegādāties īpašu alerģijas slimniekiem pielāgotu gultas veļu un gultas matračus.

Jaunais produkts – mazgāšanas līdzeklis Persil Sensitive - ir īpaši radīts jutīgai ādai. Tam piemīt izcilas mazgāšanas īpašības, kā arī produktam ir pievienotas alvejas auga eļļas kapsulas, kuras mazgāšanas brīdī izšķīst un pilnībā pārklāj auduma struktūru, tāpēc Persil Sensitive ir piemērots arī cilvēkiem ar īpaši jutīgu ādu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV