Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Aprīlī Dailes teātris viesosies Ventspilī un Jelgavā

Liene Jakovļeva, 08.04.2010. 11:58

Aprīlī Dailes teātris ar izrādi „Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas” viesosies Ventspils teātra namā „Jūras vārti”, bet traģikomēdiju „Siseņi” spēlēs Jelgavas pilsētas Kultūras namā. 

17. aprīlī plkst. 16.00 Mikas Milliaho sievišķīgs tracis „Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas” būs skatāms Ventspils teātra namā „Jūras vārti”.

Iespējams, ka šī ir komēdija, bet varbūt arī nē. Viena istaba un trīs bezpalīdzīgi, taču cerību nezaudējoši vīrieši, kuri apmaldījušies katrs savā dzīvē. Savstarpējos kašķos un attiecību noskaidrošanā viņi cenšas atrast izeju no šī labirinta. Vai tas ir smieklīgi vai traģiski – to mēģina noskaidrot aktieri Andris Bērziņš, Pēteris Liepiņš un Juris Frinbergs izrādē, ko iestudējis jaunais režisors Gundars Cauka.

Biļetes var iegādāties Ventspils teātra nama „Jūras vārti” kasē. 

23. aprīlī plkst. 19.00 Biļanas Srbļanovičas traģikomēdiju „Siseņi” varēs noskatīties Jelgavas pilsētas Kultūras namā. Režisora Mihaila Gruzdova iestudētā serbu dramaturģes luga ir viena no populārākajām un skatītāju visvairāk apmeklētajām Dailes teātra izrādēm, kas pulcē spožu aktieru ansambli - uz Jelgavu dosies Rēzija Kalniņa, Artis Robežnieks, Artūrs Skrastiņš, Kristīne Zadovska, Nora Anna Geidmane, Mirdza Martinsone, Harijs Spanovskis, Juris Strenga, Juris Bartkevičs, Aivars Siliņš un Olga Dreģe.

Biļetes var iegādāties Jelgavas pilsētas Kultūras namā un „Biļešu Paradīzes” kasēs.

Uz abām izrādēm pieņem arī kolektīvos biļešu pieteikumus.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV