Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Klubā "Essential" notiks deju studijas ”Most Wanted” koncerts

Arnis Jēkabsons, 15.04.2010. 09:43 | komentāri (3)

Deju studija „Most Wanted” šajā pavasarī ielūdz visus uz vēl Latvijā nebijušu deju koncertu. Tas norisināsies 23.aprīlī no plkst. 18:00 līdz 20:00 klubā „Essential”. 
Klubā "Essential" notiks deju studijas ”Most Wanted” koncerts

 

Šis koncerts būs īpašs ar to, ka tajā tiks apvienoti daudzi deju stili, kā, piemēram, hip-hops, džezs, breakdance, kā arī karsējmeiteņu stils un kopumā koncertā būs iesaistīti 80 dejotāji līdz ar to pasākums solās būt ļoti kolorīts. Kā uzskata pasākuma organizatori šie deju stili Latvijā vēl nav tik atzīti, bet ir ļoti populāri jauniešu vidū un tieši tā arī radās ideja par koncertu, lai šos deju stilus nestu plašākā sabiedrībā. Pēc iekļūšanas TV raidījuma „Zelta Talanti 2” pusfinālā šis bija viens no grupas „Most Wanted” mērķiem un nu tas ir jau rokas stiepiena attālumā un praktiski sasniegts. Viena skatuve 80 dejotāji 20 dažādi savstarpēji saistīti šovi. Koncertā piedalīsies arī īpašie viesi – grupa PER, Markus Riva un DJ Kress.

Dejotāji ar šo pasākumu vēlas iedvesmot un parādīt cik kvalitatīvus un aizraujošus šovus tie ir spējīgi izveidot, kā arī veicināt mūziķu un dejotāju sadarbību savā starpā, lai veidotu arvien jaunus, grandiozākus pasākumus.

Biļetes varēs iegādāties koncerta dienā kluba „Essential” kasē. Biļetes cena 2,50Ls.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV