Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Akcijas laikā "Neatkarīgās" pircēji apgāda "Jumava" veikalos grāmatas varēs saņemt par velti

Raita Celma, 19.04.2010. 12:38

Šodien, 19.aprīlī, sāksies vēl nebijusi Neatkarīgās akcija - tās ietvaros laikraksta pircēji apgāda Jumava veikalos grāmatas varēs saņemt par velti.

Lai piedalītos akcijā, sešas reizes jānopērk Neatkarīgā un vienreiz žurnāls Vakara Ziņas. Pērkot obligāti jāpaņem čeks un, sakrājot čeku komplektu: sešas Neatkarīgās plus vienas Vakara Ziņas, jādodas uz tuvāko Jumavas grāmatnīcu, lai tur bez maksas saņemtu kādu no interesējošajām šī apgāda grāmatām.

Akcijai tiek piedāvāti izdevumi dažādām gaumēm, kas itin bieži ir Jumavas pārdotāko grāmatu topu galvgalī. Mazajiem lasītājiem noderēs Brīnumzeme. Pasaules tautu pasakas. Politiski bestselleri ar skandalozu pieskaņu un pasaules slavu ir Valtrauda Hagena un Petera Jakobsa pētījums Ernesto Če Gevara, kas vēsta par Kubas revolūcijas līdera dubulto dzīvi. Ne mazāk aizraujošs ir Aleksandra Hinšteina Berezovskis & Abramovičs. Lielceļa oligarhi. Prāta mīklu cienītājiem labs izaicinājums būs Tava prāta asināšana. Tiem, kas meklē augstākas vērtības, noteikti jāaizlasa Ričarda Vebstera Tavas Dzīves sargeņģelis. Ja vēlaties uzzināt, kā ilgāk saglabāt jaunību, tad talkā nāks medicīnas doktores Mariannes Kohas darbs Ķermeņa prāts.

Neatkarīgās akcijā ir iesaistīti šādi grāmatu veikali: Jumavas grāmatnīca Rīgā, Dzirnavu ielā 73, un Cesvainē, Rīgas ielā 7; Ogres Auseklis - Ogrē, Mālkalnes prospektā 3 un Brīvības ielā 16, Madlienas autoostā un Birzgalē, Nākotnes ielā 3; Aizkraukles grāmata - Lielvārdē, Lācplēša ielā 18a, Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 3, Cēsīs, Rīgas ielā 21, Koknesē, R. Blaumaņa ielā 8, Pļaviņās, Atvaru ielā 2; Liegra - Liepājā, Zivju ielā 10/12.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV