Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Liepājas Kultūras pārvalde organizēs VKKF Kurzemes kultūras programmu

Krista Kalnarāja, 19.04.2010. 15:01

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde „Kultūras pārvalde” ir ieguvusi tiesības organizēt Valsts Kultūrkapitāla fonda Kurzemes kultūras programmu. Projektu konkurss tiks izsludināts šā gada 26. aprīlī, bet projektu pieteikumus varēs iesniegt līdz 21. maijam pulksten 12:00. Informācija par Kurzemes kultūras projektu konkursu būs pieejama mājas lapā www.liepajaskultura.lv un www.vkkf.lv .
Liepājas Kultūras pārvalde organizēs VKKF Kurzemes kultūras programmu

Valsts Kultūrkapitāla fonda padome Kurzemes kultūras programmas realizēšanai piešķīrusi Ls 32400 lielu līdzfinansējumu. Projektiem plānots sadalīt Ls 30000 lielu finansējumu. Tomēr šogad Kurzemes programmas realizēšanai ir arī jauni nosacījumi, kas paredz, ka konkursā varēs iesniegt projektu pieteikumus, kuru realizācija plānota Kurzemes novadā laika posmā no 2010. gada oktobra līdz 2011. gada oktobrim. 

Notikušas arī būtiskas izmaiņas konkursa nolikumā, kas nosaka, ka projektu pieteikumi jāiesniedz divos eksemplāros, kā arī mainītas Kurzemes kultūras programmas konkursa prioritātes, atbilstoši sociālekonomiskai situācijai valstī. 

Liepājas Kultūras pārvalde ir gandarīta, ka ir izdevies atrast līdzekļus, lai VKKF varētu nodrošināt reģionālo kultūras programmu norisi. Tas dod iespēju pašvaldībām, nevalstiskām un privātām organizācijām piesaistīt līdzfinansējumu projektiem, ar kuriem nav iespējams startēt VKKF kārtējos konkursos. Kārtējo projektu konkursu prioritātes ne vienmēr dod iespēju piesaistīt līdzfinansējumu reģionos notiekošajām kultūras aktivitātēm, jo katram reģionam ir jāstimulē savi atšķirīgi procesi, lai sasniegtu LR plānošanas dokumentos nospraustos mērķus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV