Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Rīgā viesosies laikmetīgā baleta zvaigznes no ASV

Madara Grīnvalde, 21.04.2010. 07:13

Tikai vienu dienu - 12.maijā - Latvijas Nacionālajā operā viesosies pasaulslavenā un neatkārtojamā baleta trupa no Ņujorkas - COMPLEXIONS contemporary ballet (mūsdienu balets). Complexions - spilgts balets mijiedarbībā ar dažādiem modernās dejas veidiem; uz doto brīdi labākais modernais balets pasaulē no ASV. Balets, kas no klasiskā baleta atšķiras it visā.
Rīgā viesosies laikmetīgā baleta zvaigznes no ASV

Tā mākslinieciskie vadītāji ir viens no vispieprasītākajiem horeogrāfiem mūsdienās - Dwight Rhoden (Dvaits Roudens) un viens no labākajiem mūsdienu modernās dejas izpildītājiem - Desmond Richardson (Dezmonds Ričardsons). Dwight Rhoden strādājis kopā ar Lenny Kravitz (Leniju Krevicu), Prince (Princis) un citiem pirmklasīgiem izpildītājiem. Savukārt Desmond Richardson izrādē "Skaistums kustībā" dejo kopā ar pašu Diānu Višņovu, kura ir vislabāk apmaksātā balerīna pasaulē, un izrāde "Skaistums kustībā" novērtēta ar divām teātra festivāla ZELTA MASKA prēmijām.

Abi mākslinieciskie vadītāji ir autori popmūzikas karaļa Michael Jackson (Maikls Džeksons) un popmūzikas dīvas Madonnas, eskluzīviem šovu iestudējumiem.

Biļetes: www.bilesuserviss.lv un, zvanot pa tālruni: +371 25518813

Dienas laikraksts The New York Times par Complexions: "Skulptūra kustībā".

Dienas laikraksts Daily Progress par Complexions: "Complexions ir kas vairāk par deju: tā ir valoda pati par sevi".

Organizators: AVS Company

Partneri: AVS International, Latvijas Nacionālā Opera, Market Media EVENTS, viesnīca Rīga, tipogrāfija BONMARK

Startēģiskais partneris: Izdevniecības nams Petits

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV