Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Nordea pensijas izsludina konkursu jaunajiem māksliniekiem par simbola izveidi Positivus festivālam

Dagnija Stuķēna, 23.04.2010. 09:21

Positivus festivāla 2010 ietvaros Nordea pensijas, šā gada festivāla atbalstītājs, izsludina konkursu par Nordea pensijas simbola izveidi festivāla mārketinga materiāliem. Labākā darba autors saņems piecas brīvbiļetes uz Positivus festivālu.

Konkursā piedalīties var ikviens, kas vēlas apliecināt savu radošo izdomu un mākslinieciskās dotības, izstrādājot Nordea pensijas simbolu festivālam. Darbā jāiekļauj Nordea logo un sauklis „Nordea pensijas. Domā pozitīvi”. Jaunradīto simbolu plānots izmantot Nordea pensijas mārketinga materiālos Positivus festivāla ietvaros. Darbs jāiesniedz elektroniski līdz 2010. gada 4. maijam, nosūtot uz e-pasta adresi: positivus@nordea-info.lv.

„Positivus apmeklētāji ir jauni un radoši cilvēki, kas festivālu atzīst par labāko notikumu gadā. Aicinām ikvienu izmantot savu talantu un izveidot simbolu, kas radoši attēlotu gan Nordea pensiju dalību Positivus festivālā, gan ideju, ka par pensijām jādomā pozitīvi un savlaicīgi,” stāsta Nordea Pensions Latvia valdes loceklis Iļja Arefjevs.

„Jau kopš festivāla pirmsākumiem Positivus nav tikai mūzikas pasākums. Mēs to esam nodēvējuši par mūzikas un mākslas festivālu, tāpēc man prieks, ka Nordea pensiju rīkotajā konkursā varam aicināt iesaistīties gan vizuālās mākslas nozares labākos spēkus, gan jebkuru, kurš jūt sevī radošo dzirksti,” uzsver Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Konkursa nolikums un detalizētāki noteikumi logotipa simbola izstrādei publicēti Nordea mājas lapā: www.nordea.lv/positivus.

Positivus festivāls 16. un 17. jūlijā jau ceturto reizi notiks Salacgrīvā un tas ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Iepriekšējos gadus festivālā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā Moby, Prāta Vētra, Travis, Manic Street Preachers, Fatboy Slim, James, Stereophnics un daudzas citas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV