Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Play Young - Starptautisks simpozijs par bērnu teātri

Latvijas Jaunā teātra institūts, 24.04.2010. 15:38

Ko teātris zina par bērniem? Ko bērni redz savādāk nekā pieaugušie? Kāds ir mūsdienīgs materiāls un adekvāts tonis? Šīs un citas tēmas tiks aplūkotas starptautiskajā simpozijā par bērnu teātri "Play Young", kas no 9. līdz 11. jūlijam risināsies Mulheimā un Rūrā.

Play Young starptautiskais simpozijs aplūkos bērnu teātra tēmas, dramatiskās kompozīcijas un estētiku, runās par bērnu teātra saturiskajiem un kvalitatīvajiem trūkumiem un vajadzībām. Simpozijs ir veidots kā starptautisku radošu diskusiju un aktivitāšu kopums, kurā līdzās teātrim būs pārstāvēts arī kino, TV, bērnu literatūra, bērnu grāmatu ilustrācija, zinātne un citas jomas. Play Young notiek vērienīgā festivāla Theater der Welt laikā. Simpozijam aicināti reģistrēties teātra mākslinieki no visas pasaules, kuru darbības fokusā ir bērnu teātris.

Dalības maksa ir 95 eiro, reģistrācijas pēdējā diena - 28.maijs.

Simpozija mājas lapa: http://www.playyoung.de/

Festivāla Theater der Welt mājas lapa: http://www.theaterderwelt.de/de/index.php

Kontaktpersona: Anka Belz, a.belz@iti-germany.de

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV