Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

ITS „Laiva” atgriežas ar improizrādi „Pa ceļam”

Krista Jansone, 26.04.2010. 16:23

28. aprīlī 19.00 improvizācijas teātra* studija “Laiva” pilnās burās atgriežas uz Latvijas skatuves ar jaunu izrādi “Pa Ceļam!” Dirty Deal kafejnīcas telpās. 
ITS „Laiva” atgriežas ar improizrādi „Pa ceļam”

Vidēji uz 1000 iedzīvotājiem pasaulē ir 3,5 varoņi, kas nāk palīga pasaulei brīžos, kad tai klājas visgrūtāk. Pašlaik Latvijā šis rādītājs ir zem vidējā. Tas nozīmē, ka mūsu vidū dzīvo cilvēki ar slēptu varonību. 

Pastmarku kolekcionārs, intelektuālis, erudīts un šaha kluba prezidents Vilnis lai v`Ronis ielūdz savā radošajā laboratorijā, lai atklātu varoņus mūsu vidū. Katrs varonis sākumā ir bijis viens no daudziem. Neviens no mums nevar zināt, kad var nākties par tādu kļūt. Tādēļ ITS “Laiva” aktieri piedāvās savas versijas par to, kāds ir šis pārtapšanas process, un kā izdzīvot, ja tev pēkšņi jākļūst par varoni. Un vispār, cik liela ir paša varoņa spēja izlemt un ietekmēt savu likteni. 

Pa ceļam no vienkāršā uz diženo, paceļam buras un kausus.

Biļešu cenas 

3Ls pilna cena

2 Ls skolnieki, studenti, pensionāri

*Improvizācijas teātris ir skatuves mākslas žanrs, kurā aktieri uz skatuves izspēlē iepriekš neiestudētas un spontānas ainas, kas balstītas uz skatītāju ierosinājumiem. 

Pēc izrādes „Youtube ballīte”, kurā ik katrs varēs improvizēt un iejusties DJ’a lomā... 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV