Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„RV Studio” sacensības „Pavasara ritmos” pulcē vairāk kā 800 dejot gribētājus

Maija Trikule, 28.04.2010. 09:52

24. aprīlī Rīgā, Klijānu ielā 4 notika Riharda Mailīša un Violas Abramovas - Mailītes deju studijas „RV Studio” rīkotās sporta deju sacensības „Pavasara ritmos”, kā arī jautrs deju vakars sacensību noslēgumā. Pāris iedvesmoja vairāk kā 800 dejotājus no visas Latvijas, kā arī mudināja dejotājiem iemīļotas Latvijas zvaigznes ar savu klātbūtni iepriecināt un veicināt dejot prieku. 

Konkursā piedalījās 415 dejotāju pāri - bērni vecumā līdz 14 gadiem, kā arī hobiju klases dejotāji no dažādiem sporta deju klubiem Latvijā. Konkursu kā vienmēr vērtēja profesionāli tiesneši, to vidū arī apburošā TV3 šova „Dejo ar zvaigzni” žūrijas locekle Anita Šmite. Sacensību starplaikos notika muzikāli priekšnesumi, kā arī sporta deju paraugdemonstrējumi. Uzstājās arī skatītāju mīluļi – populārā šova „Dejo ar zvaigzni” finālisti – Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins.

Rihards Mailītis un Viola Abramova – Mailīte sporta deju sacensības rīko nu jau piekto gadu. Konkursa galvenie mērķi ir vairot bērnos dejotprieku, lepnumu par padarīto, vēlmi augt un attīstīt savas spējas un talantus, kā arī radīt kopības sajūtu un sadraudzību starp dejotājiem un nostiprināt saikni starp bērnu un vecākiem, dodot iespēju kopējai ģimenes atpūtai. Konkursos tiek uzturēta nepiespiesta atmosfēra nevis spraiga konkurences cīņu, lai bērniem būtu prieks uzstāties, parādīt sevi, un vēlme nodarboties ar sporta dejām arī nākotnē. 

Konkursā dāsnas dāvanas saņēma visi dejotāji, kā tiksa piešķirtas speciālbalvas – gardi „Iļģuciema maiznīcas” klinģeri sporta deju klubiem ar sacensībās kuplāk pārstāvēto dejotāju skaitu. Sakām mīļu paldies izklaides un atpūtas centram „Klondaika”, Iļģuciema maiznīcai, „Oriflame”, „Laimai”, „Guttai”, „Ekokosmetika.lv”, „Herbalshop”, „Dzintars”, „Rīgas Piensaimnieks”, kinoteātrim „Cinamonn”, „Zvaigzne ABC”, tipogrāfijai „MP Druka” un portālam „Calis.lv” par iespēju sagādāt prieku bērniem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV