Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jelgavas teātris bērnus aicina uz izrādi „Mazā raganiņa”

Kristīne Zotova, 04.05.2010. 14:36

18.maijā plkst. 19.00 Ād.Alunāna Jelgavas teātris aicina mazos skatītājus un viņu pieaugušos pavadoņus uz satikšanos ar Mazo raganiņu, gudrāko kraukli pasaulē Abraksu un nešpetnajām raganām, kurām ļoti tīk dejot un nelāgus darbus strādāt.

Mazajai raganiņai ir tikai 127 gadi, un raganām tas vēl nav nekāds nopietnais vecums, tāpēc vecās raganas aizliegušas viņai piedalīties Valpurģu nakts svinībās, kur visas raganas griežas neprātīgās dejās ap ugunskuru. Taču Mazā raganiņa ir īsta stūrgalve, un, neklausot sava drauga kraukļa Abraksa brīdinājumiem, nolemj doties uz Blosbergu, lai paslepus dejotu kopā ar lielo raganu saimi.

Prieki ir īsi, jo spītīgo meitēnu nedarbos pieķer krustmāte Rumpumpele un pārējās raganas, kuras saceļ negantu traci un uzstāj, lai virsragana mazo soda! Kādu sodu saņems Mazā raganiņa un kas notiks tālāk, uzzināsiet izrādē pēc Otfrīda Preislera stāsta „Mazā raganiņa” motīviem!

Galvenajās lomās: Ilva Zvilna (Mazā raganiņa) un Jānis Dūrējs (krauklis Abrakss)

Lūcijas Ņefedovas režija
Kristīnes Zotovas dejas

Norises vieta: Jelgavas kultūras nama Lielā zāle

Biļešu cenas: Ls 2.00, 1.50 (Biļetes nopērkamas Jelgavas kultūras nama kasē)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV