Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā notiks Maskavas valsts muzikālā teātra izrāde bērniem „Ērkšķrozīte”

Aigars Kārkliņš, 06.05.2010. 20:02

19.maijā pulksten 15:00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē norisināsies Maskavas valsts muzikālā teātra "На Басманной" bērnu izrāde „Ērkšķrozīte” pēc pasaulslavenā franču rakstnieka Šarla Pero pasakas „Ērkšķrozīte” motīviem.
Liepājā notiks Maskavas valsts muzikālā teātra izrāde bērniem „Ērkšķrozīte”

Maskavas valsts muzikālais teātris „Na Basmannoj” dibināts 2001.gadā un tā dibinātāja ir nopelniem bagātā Krievijas māksliniece, Krievijas teātra mākslas akadēmijas docente un slavenā Krievijas režisora Borisa Pokrovska audzēkne Žanna Terterjana. Teātris dibināts jauniešu mērķauditorijai, ko spilgti ataino tā repertuāra izvēle un aktieru sastāvs.    

Izrādes laikā skatītājiem būs iespēja baudīt izcilo krievu komponistu Pētera Čaikovska un Modesta Musorgska komponēto mūziku, kā arī vērot lielisku aktieru ansambli un spilgtu specefektu šovu.

Biļetes uz izrādi iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu servisa (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cena sākot no 4 Ls.

Plašāka informācija pa tālruni +371 26520265

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV