Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

“Transformeri” bez Meganas Foksas

kinokino.lv, 20.05.2010. 14:00

Nepatīkams jaunums aktrises Meganas Foksas un/vai filmas “Transformeri” cienītājiem! Megana Foksa jau esot piedalījusies trešās filmas provēs, taču aktrisi trešajā filmā tomēr neredzēsim...
“Transformeri” bez Meganas Foksas

Kā šorīt aizgūtnēm ziņo visi lielie filmu avoti, Meganas Foksas nepiedalīšanās trešajā Maikla Beja fantastikas piedzīvojumu grāvējā par milzu robotu cīņu ir pārsteigums. Kā zināms, Foksa ar lomu iepriekšējās daļās iekaroja skatītāju sirdis un maciņus... Tomēr trešajā daļā, šķiet, galvenajam varonim tiks „piespēlēta” jauna draudzene.

Iespējams, ka šis jaunums izrādīsies vien liels joks, lai darbinātu publicitātes mehānismus un pievērstu uzmanību projektam, taču visticamāk, šī ziņa ir patiesa. Ir zināmi fakti par Foksas un Beja saķeršanos (Foksa strādāšanu Beja filmā aprakstījusi kā „darbu pie Hiltera”), kā arī ziņas par sižeta atsvaidzināšanu, tas ir, jaunas meitenes iesaistīšanu stāstā, jau ir izskanējušas. Tas ir taktisks solis no filmas producentu puses, lai piešķirtu jaunajai filmai jaunu dvesmu. Kā zināms, trešajos “Transformeros” arī piedalīsies tādi izcili aktieri kā Džons Malkovičs un Frānsisa Makdormanda.

Drīz pēc informācijas par Meganas Foksas nepiedalīšanos nākamajā filmā vairāki avoti ar The Wrap priekšgalā ziņo, ka britu jaunā superzvaigzne Džemma Artertone ir potenciālo Foksas aizstājēju saraksta augšgalā.

Tātad Meganu Foksu saplēstos un īsos džinsu šortos labojam motociklus jaunajā filmā neredzēsim... Laiks pārmaiņām.

Kā tagad informē People un citi avoti, Megana Foksa nepiedalīšanos filmā apstiprina un apgalvo, ka tas ir viņas pašas lēmums. Atliek gaidīt filmas veidotāju paziņojumu par aktrisi, kura aizstās Meganu Foksu.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV