Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

"Mitjas mīlestība"- pēdējās izrādes šosezon

Krista Jansone, 29.05.2010. 12:53

9. un 10. jūnijā "Dirty Deal Teatro" šovasar pēdējo reizi tiks izrādīta Vladislava Nastavševa  režisētā  izrāde "Mitjas mīlestība". Lomās Inese Pudža un Jurijs Djakonovs. Plānots, ka izrāde "Dirty Deal Teatro" repertuārā atgriezīsies septembrī.
"Mitjas mīlestība"- pēdējās izrādes šosezon

Izrāde veidota, balstoties uz Ivana Buņina darba "Mitjas mīlestība" motīviem. Izrāde stāsta par aktrises greizsirdīgo draugu, kurš tik ļoti pārdzīvo abu šķiršanos, ka savā izmisumā redz Katju visos sastaptajos cilvēkos. Puiša apsēstība noved pie vardarbīgām sekām. Izrādē telpa un scenogrāfiskie risinājumi kalpo kā līdzeklis, kas palīdz izprast jauniešu jūtas. Izrādes vide raksturo nevis fiziskus apstākļus, bet gan emocionālo stāvokli.

V. Nastavševs studējis teātra režiju Londonā un Sanktpēterburgā, kā arī iestudējis izrādes Cochrane Theatre (Londonā) un Belvoir Theatre (Sidnejā).

Aktieru ansamblis, Latvijas Kultūras akadēmijas 3. kursa teātra režijas studenti - Jurijs Djakonovs un Inese Pudža, Dirty Deal Teatro skatītājiem jau pazīstami – abi spēlējuši izrādē „Klusā daba”. Jurijs Djakonovs izspēlē arī jauno dramaturgu sarakstītus „grēksūdzes” monologus, sava kursabiedra Elmāra Seņkova režisētajā izrādē „BIKTS”, kas Spīķeros būs skatāma 2., 3., un 4. jūnijā. Bet jau nākamās sezonas sākumā J. Djakonovs solās debitēt Dirty Deal Teatro kā režisors.

Izrāde „Mitjas mīlestība” tiks izrādīta 9. un 10. jūnijā, 19:00
Biļešu iepriekšpārdošana "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv
Cena iepriekšpārdošanā-  4LVL
Studentiem, skoleniem, pensionariem-  2 LVL
Pirms izrādes teātra kasē- 5 LVL

Papildus info:
www.dirtydeal.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV