Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Dirty Deal Cafe notiks improvizācijas teātra vakars Jāņu noskaņās

Krista Jansone, 09.06.2010. 17:10

16. jūnijā 19:30, Dirty Deal Cafe aicina uz „Rīgas improvizācijas teātra " kārtējo improvizācijas vakaru, kurš šoreiz norisināsies Līgo tradīciju gaisotnē! Pēc izrādes, pagalmā būs iespēja izmēgināt savas prasmes Jāņu siera gatavošanā, pamieloties ar citiem našķiem, kā arī salasīt Spīķeru papardes ziedus.
Dirty Deal Cafe notiks improvizācijas teātra vakars Jāņu noskaņās

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija. Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus... Un tad notiek ķēdes reakcija, jo skatītāju ieteikumi, savienojoties ar improvizatoru skatuves iemaņām, iegūst lugas apjomu un būtību. Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu!

Ieeja: 3.00Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV