Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"UgunsGrēks" vasarā nerimsies

Marta Zandersone, 11.06.2010. 12:56 | komentāri (1)

Vakar ar Martas un Leona kāzām noslēdzās šī sezona skatītāju iemīļotajam seriālam UgunsGrēks! Bet kā būtu beigusies šī "UgunsGrēks" sezona, ja skatītāji būtu lēmuši citādāk?! To seriāla uzticamie skatītāji var uzzināt tikai www.tv3.lv, kur iespējams noskatīties skatītāju neizvēlēto sēriju! Un vēl kas – lai vasarā nepietrūktu seriāla "UgunsGrēks" varoņi, no 28.jūnija ik darba dienu 17:10 varēs sekot seriāla atkārtojumiem no pašas pirmās sezonas. Atcerēsimies, ar ko viss sākās.
"UgunsGrēks" vasarā nerimsies

Kā būtu, ja būtu..

TV3 seriāla uzticamajiem skatītājiem sarūpējuši īpašu dāvanu un iespēju - tikai www.tv3.lv ļauj seriāla cienītājiem uzzināt, kas notika sērijā, kura netika izvēlēta un pārraidīta. Kā zināms, vakar pēc skatītāju vēlēšanās Marta un Leons nonāca līdz altārim un mija gredzenus. Bet kā būtu beigusies šī UgunsGrēks sezona, ja skatītāji būtu lēmuši citādāk?! Ienāciet www.tv3.lv un uzziniet to!

www.tv3.lv piedāvā dokumentālo aizkadru filmu

TV3 interneta portālā ir noskatāma ne tikai sērija, kuru skatītāji neizvēlējās, bet arī vēl kas īpašs - dokumentālā aizkadru filma par seriāla filmēšanas aizkulisēm. Tajā ieraudzīsiet daudz neatklāta un saistoša – intervijas, radošās komandas atklāsmes, aizkulišu pasaules noslēpumi un daudz ko citu. Lūk, neliels ieskats tajā, ko uzzināsiet - Ģirts Ķesteris atklās, ko domā par Leonu un Fēliksu, kā arī to, kādēļ katram vīrietim būtu jādzīvo divas dzīves. Solveigas lomas atveidotāja Anita Kvāla paudīs neizpratni par apkārtējo nicinājumu pret viņas tēlu. Būs arī intervijas ar seriāla tehnisko un radošo komandu, tiks atklātas tehniskās nianses – kur tiek slēpti aktieru mikrofoni un raidītāji (dažreiz tie vietu rod peldkostīmos, cepurēs un kaklasaitēs), kā arī būs jautrāki brīži, pārpratumi no filmēšanas laukuma un kuriozi.

Bet, lai vasarā nepietrūktu seriāla "UgunsGrēks" varoņi, no 28.jūnija ik darba dienu varēs sekot seriāla atkārtojumiem no pašas pirmās sezonas. Atcerēsimies, ar ko viss sākās!

Sekojiet UgunsGrēkam www.tv3.lv un atkārtojumiem no 28.jūnija darba dienās 17:10 TV3!

Prieks kopā būt!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV