Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Valmieras pilsdrupu estrādē notiks Dikļu amatierteātra izrādes

Elīna Neimane, Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste, 28.06.2010. 09:06

Ceturtdien, 1.jūlijā plkst. 19:30 teātra mīļotāji aicināti uz Valmieras pilsdrupu estrādi, kur notiks Dikļu amatierteātra viesizrādes "Ainiņas iz dzīves" un Somersets Moems "Trīs resnītes".

"Izrādē "Ainiņas iz dzīves" skatītājiem būs iespēja redzēt ikdienišķas dzīves situācijas, ar kurām sastopamies ikdienu. Tā būs iespēja ar smaidu paskatīties arī uz sevi no malas.

Savukārt plkst.20:30 skatītāji varēs vērtēt izrādi "Trīs resnītes" pēc Somerseta Moema darba motīviem, kura 2007.gada rajona skatē ieguva 1.vietu," stāsta Dikļu amatierteātra režisore Iveta Kļaviņa.

Dikļu amatierteātris darbojas jau 15 gadus un par savām izrādēm saņēmis atzinīgus vārdus no teātra kritiķes Līvijas Akurāteres. Kolektīvā spēlē arī 2008.gadā nominētie Gada labākais amatierteātra aktieris - Agris Ustups un Gada labākā amatierteātra aktrise - Inese Stepane.

Ieeja uz izrādēm bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV