Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

No 29. marta Ķīpsalā apskatāmas trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

Sadarbībā ar BT 1, 30.03.2007. 09:30 | komentāri (2)

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un līzinga kompānija “Hansa Līzings” aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus sagatavoties pavasara un vasaras atpūtas sezonai, no 29. marta līdz 1. aprīlim Ķīpsalā apmeklējot trīs izstādes – 14. Baltijas reģionālo aktīvās atpūtas un sporta izstādi “Atpūta un Sports 2007”, 8. motociklu un aksesuāru izstādi “Motocikls 2007” un 11. Baltijas reģionālo laivu un jahtu izstādi “Baltic Boat Show 2007”.
No 29. marta Ķīpsalā apskatāmas trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

Galerijas:

Izstādē “Baltic Boat Show” – visu veidu ūdenstransports
Izstādē "Baltic Boat Show 2007", kas ir plašākā jahtu, kuteru un atpūtas uz ūdens izstāde Baltijā, ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdens transports – sākot no airu laivām un kajakiem līdz ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija. Turklāt lielākā daļa dalībnieku izstādē prezentēs pavisam jaunus ūdenstransporta līdzekļu zīmolus, kas Latvijā līdz šim nebija pieejami.

“Motocikls 2007” – vieta, kur sagatavoties jaunajai moto sezonai
Izstādē “Motocikls” piedalās visu ievērojamāko motociklu marku pārstāvji un izplatītāji, tādēļ apmeklētāji varēs gūt vispusīgu ieskatu motociklu pasaulē un izvēlēties jebkuru sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus – “BMW”, “Cagiva”, “CPI”, “Ducati”, “Geely”, “Gilera”, “Harley Davidson”, “Honda”, “Husaberg”, “Husqvarna”, “Husaberg”, “Italjet”, “Jordan”, “Kawasaki”, “KTM”, “Kymco”, “MV Agusta”, “Piaggio”, “PGO”, “Suzuki”, “Polaris”, “Yamaha”, “Vespa” u. c. Tāpat būs iespējams iegādāties rezerves daļas, apģērbu un aksesuārus.

“Atpūta un Sports 2007” – no velosipēda līdz makšķerkātam
Marta pēdējā nedēļas nogalē aktīvās atpūtas cienītājus no ziemas miega jau tradicionāli modina "Atpūta un Sports" – komplekss pasākums, kas pulcēs ceļotājus, atpūtniekus, makšķerniekus un visus aktīvās un ekstrēmās atpūtas piekritējus. Izstādes ataino dažādas atpūtas iespējas, tās piedāvājumā būs preces tūrismam, aktīvai atpūtai un sportam. Sevi prezentēs sporta un atpūtas kompleksi, kā arī aktīvās atpūtas, tūrisma un sporta pakalpojumu sniedzēji. Izstāde “Atpūta un Sports” tematiski ir izdalītas trīs daļās – “Velo 2007”, “Fitness 2007” un “Makšķerēšana 2007”.

Sadaļa “Velo 2007” ietvers plašu velosipēdu, velosipēdu rezerves daļu, piederumu klāstu un velosipēdu servisa pakalpojumus. Tāpat sadaļā būs velotūrisma, veloceļojumu, velokartu un bokartu piedāvājums.

Sadaļā “Fitness 2007” apmeklētāji varēs iepazīties ar sporta un fitnesa klubu aprīkojumu, iekārtām un trenažieriem, uzzināt visu par uztura bagātinātājiem, kā arī apskatīt un iegādāties sporta apģērbus. Savukārt sporta klubi prezentēs savus jaunākos piedāvājumus.

Sadaļā “Makšķerēšana 2007” visi makšķernieki varēs atjaunot un uzlabot savu piederumu un aksesuāru klāstu, uzzināt par inventāra nomu un izvēlēties jaunas makšķerēšanas vietas un maršrutus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs makšķerēšanas bāzes un kempingi, speciālie makšķerēšanas dīķi un ezeri. Tāpat izstādes sadaļā varēs daudz ko uzzināt par niršanu un zemūdens medībām, kā arī ar makšķerēšanu saistītajiem ceļojumiem un pasākumiem.


Vienlaicīgi ar izstādēm “Atpūta un Sports 2007”, “Baltic Boat Show 2007” un “Motocikls 2007” Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks dažādu sporta veidu pasākumi un sacīkstes.

No 29. marta līdz 1. aprīlim notiks kuģu modelēšanas pasākums “Ar riteņiem pa ūdeni 2007” . Pirmajā hallē darbosies kuģu modeļu radošā darbnīca un notiks sacensības uz ūdens 150 m2 lielā baseinā.

Tāpat šajās dienās Ķīpsalā notiks klinšu kāpšanas sacensības. Īpaši izveidoto klints kāpšanas sienu 29. un 30. martā varēs izmēģināt ikviens interesents. Savukārt 31. martā un 1. aprīlī turpat risināsies Baltijas atklātās kāpšanas sacensības “Baltic Open Bouldering Edition” .

31. martā Ķīpsalā, pirmās halles balkonā notiks arī Eiropas kauss fitnesā "European Cup Open 2007” . Pulksten 10.00 būs sacensību sākums, savukārt finālsacensības sāksies pulksten 15.00.

Savukārt 1. aprīlī pirmās halles balkonā notiks Latvijas čempionāts spēka trīscīņā, sacensību sākums plkst.11.00.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes ģenerālsponsors ir līzinga kompānija “Hansa Līzings”, kas izstādei gatavo īpašu līzinga piedāvājumu ūdenstransporta līdzekļu un motociklu iegādei visiem aktīvās atpūtas cienītājiem.

Izstādes darba laiki:
29. marts 11.00–18.00
30.– 31.marts 10.00–18.00
1. aprīlis 10.00–17.00

Ieejas biļetes:

29. marts (biznesa diena) Ls 5,00
30.marts – 1.aprīlis Ls 3,00
Pensionāriem, skolēniem Ls 2,00
Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Ģimenes biļete Ls 7,00
(2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 g. vecumam)
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV