Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Komentāri rakstam: Filmas Spozme ("Глянец") apskats

jaunākie lejā

xrin 16.09.2007. 13:28

jaa, filma bija laba, labi uznjemta un aktieri paarsteidzoshi paarliecinoshi. vieniigi mazliet neskaidriibu viesa beigas (likaas takaa mazliet savaarstiiti un iisti nepabeigti), arii zhurnaala redaktores un vinjas meitas saaga vareeja veel kaut kaa atrisinaaties vai vismaz veelaak ieziimeeties, un arii beerniibas arbuuza notikums mazliet neskaidrs, arii vizuaali briizhiem taa mazliet amatieriski - paleeninaatie kadri un kaut kaadi diivaini efekti. bet kopumaa diezgan kruti.
te gan jaapieziimee, ka dienaa naumanis vai rietuma pieziimeejushi, ka pats rezhisors un scenaarists naak no taa pasha maskavas spozhuma un ir taa paarstaavji, un uz taa reekjina shoreiz arii labi nopelna. bet nu labi, ko es par to zinu - filma sanaakusi diezgan spozha.

p.s. nepatiikama pieziime no shiis filmas skatiishanaas kinoteaatrii - aiz muguras kaut kaads motociklistu jakaa gjeerbies jauneklis nepaartraukti par katru fraazi spalgi smeejaas, aplaudeeja vietaa un nevietaa un ik peec 15 minuuteem atkaartoja "pizgjec". bet arii tas netrauceeja baudiit sho filmu. :)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV