Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Drāmas mēnesis Sony Entertainment Television ekrānos

Guna Caune, 21.07.2010. 09:02

Divus mēnešus pēc Sony Entertainment Television darbības uzsākšanas Igaunijā un mēnesi pēc tā ienākšanas Latvijā skatītājus sagaida drāmas pirmizrāžu mēnesis. Noteikti jāredz lielākā hita – saistošā medicīnas seriāla "Grejas anatomija" – pirmizrāde, kā arī pasaulslaveno netipisko mājsaimnieču piedzīvojumi Visterialeinā seriālā "Bīstamās mājsaimnieces".

Augusta repertuāra spilgtākie akcenti:

Seriāli

The Strip – 1. sezona
Datums: 2010. gada 21. augusts – sestdienās un svētdienās
Laiks: 21:30

Austrālijas Zelta krasts: brīnumainas, mirdzoši baltām smiltīm klātas deviņdesmit jūdzes. Vienā pusē tirkīzzils okeāns, otrā – krokodilu apdzīvoti tropiskie džungļi. Bet vidū plešas mūsdienīga pilsēta ar debesskrāpjiem, kazino, naktsklubiem un lētiem tūristu hosteļiem, kur vienkopus pulcējas visdažādākie ļaudis – supermodeles, filmu producenti, tūristi ar bērniem, krievu mafija, Saūda Arābijas šeihi, klaidoņi un laimes meklētāji...
Tieši šeit detektīve FrensisaTallija, vietējo apstākļu zinātāja, norīkota strādāt kopā ar detektīvu Džeku Krosu – skarbu policistu no dienvidiem. Šie nesaderīgie pārinieki izgudro paši savus spēles noteikumus. Enerģiskie detektīvi ar visā valstī labākās slepenpolicistu komandas varonīgo atbalstu vienmēr ir apņēmības pilni atklāt noziegumu, lai ko arī tas prasītu.

Grejas anatomija – 1. sezona: Kanāla pirmizrāde
Datums: 2010. gada 30. augusts – darbadienu vakaros
Laiks: 21:45

Seriāls Grejas anatomija attēlo pirmā gada ķirurģijas praktikantu Mereditas Grejas, Kristīnas Jangas, Izabellas Stīvensas, Džordža O'Melija un Aleksa Kareva ikdienu Sietlas Greisas slimnīcā ar visstingrāko ķirurģijas rezidentūras programmu uz rietumiem no Hārvarda universitātes. Vēl vakar viņi bija studenti, bet šodien jau ir ārsti pasaulē, kurā apmācība darbam var kļūt par dzīvības un nāves jautājumu. Visiem varoņiem nākas arī žonglēt ar personiskās dzīves veiksmēm un neveiksmēm. Praktikantu apmācību vada pieredzējušu ārstu komanda, stingrā apņēmībā izveidot viņus par prasmīgiem ķirurgiem, ja tas neizdodas – sapnis par profesiju jāizkliedē.

Bīstamās mājsaimnieces – 1. sezona: Kanāla pirmizrāde
Datums: 2010. gada 30. augusts – darbadienu vakaros
Laiks: 20:10

Seriālā Bīstamās mājsaimnieces melnās komēdijas noskaņā parādīta piepilsēta, kur mājsaimnieču slepenā dzīve ne vienmēr ir tāda, kā izskatās no malas. Seriāla sākumā Mērija Alise Janga (Brenda Stronga) atstāj savu nevainojamo māju visjaukākajā piepilsētas rajonā, lai izdarītu pašnāvību.
Tagad viņa iepazīstina mūs ar savas ģimenes, draugu un kaimiņu dzīvi, komentējot to gaitas no viņpasaules. No šī unikālā skatupunkta Mērija Alise tagad redz vairāk nekā savulaik, būdama dzīva, un gatavojas izpaust visus pikantos noslēpumus, kas slēpjas aiz katras kaimiņu mājas aizvērtajām durvīm šajā šķietami nevainojamajā Amerikas piepilsētā.

Satisfaction – 1. sezona
Datums: 2010. gada 21. augusts – sestdienās un svētdienās
Laiks: 22:15

Austrālijas seriāls Satisfaction veltīts cilvēku tieksmei pēc intimitātes. Tas vēsta par sešu sieviešu likteņiem augsta līmeņa priekanamā un ap to. Šis vienlaikus dramatiskais un smieklīgais seriāls liek skatītājam izvērtēt aizspriedumus par cilvēcību un seksualitāti vietā, kur nav iespējams paslēpties.

Spilgtākās filmas

Visi romantiķi šomēnes varēs baudīt divas romantiskas komēdijas: Kamēr tu gulēji ar Sandru Buloku galvenajā lomā un mūsdienu Romeo un Džuljetas mīlasstāstu Pizza My Heart.

Kamēr tu gulēji
Datums: 2010. gada 29. augusts
Laiks: 19:00

Sirsnīgajā, asprātīgajā un neatvairāmi burvīgajā filmā Kamēr tu gulēji ASV Kinoakadēmijas balvas laureāte Sandra Buloka (Miss Slepenā aģente, Aklā puse) atveido Lūsiju – vientuļu metro darbinieci, kas iemīlējusies izskatīgā vīrietī, ko viņa redzējusi tikai no tālienes. Pēc tam, kad Lūsija izglābj vīrieša dzīvību, visi viņu pārpratuma pēc notur par viņa līgavu, kamēr viņš bezsamaņā guļ slimnīcā. Pēkšņi Lūsija nokļūst izglābtā vīrieša pateicīgās ģimenes apskāvienos un iemīl viņa brāli Džeku (Bils Pulmens, Neatkarības diena). Bet, kad cietušais atmostas no komas, Lūsija nonāk tik neveiklā situācijā kā vēl nekad! Režisors Džons Tertltaubs. 1995. gads.

Pizza My Heart
Datums: 2010. gada 21. augusts
Laiks: 19:00

Paaudzēs sakņota dzimtu naida dēļ divas sāncenšu ģimenes – Prestolani un Montebello –, kas dzīvo Veronā, Ņūdžersijā, uzsākušas īstu karu par labākās picas cepēju godu. Abas mājas nodala ķieģeļu mūris, bet senais naids padara dvēseļu radiniekus par ienaidniekiem. Situācija saasinās, kad Džo Prestolani un Džina Montebello iepazīstas un sāk slepus satikties. Režisors Endijs Volks. 2005. gads.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV