Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Virs Vērmanīša lidināsies Karlsons

Ilona Ķirse, 26.07.2010. 12:59

29.jūlijā 19:00 Vērmaņdārza Jaunajā amfiteātra brīvdabas estrādē atskanēs negaidīts jautājums "Vai drīkst piezemēties?". To uzdos neviens cits kā pasaulē jocīgākais rotaļu biedrs – Karlsons, kas dzīvo uz jumta.

Lielie un mazie varēs Rīgas sirdī vērot brīvdabas izrādi par pašpārliecināto un omulīgo vīru labākajos gados. Skatītāji tiks aicināti līdzdarboties Karlsona un viņa labākā drauga Brālīša draiskulībās, to galvenais sauklis ir "Es gribu priecāties, citādi nepiedalos!".

Muzikālo izrādi pēc A.Lindgrēnes grāmatas motīviem "Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta" iestudējusi Dita Balčus. Tēlus atveido Imants Strads, Vita Balčunaite, Aīda Ozoliņa, Enriko Avots, Egija Missa-Silāre, Armands Berģis vai Madars Zvagulis.

Izrādi demonstrēs ģimenes festivāla ietvaros, kas norisinās Vērmaņdārzā līdz pat augusta beigām. Dažādos pasākumos apmeklētājus priecēs tādi leģendāri personāži kā Skadrīte un Mildiņa, kā arī iemīļotie mākslinieki Igo, grupa Pērkons, Klaidonis un citi. Mazos apmeklētājus savās izrādēs iesaistīs Buratino, Pelnrušķīte un citi pasaku varoņi. Skatītāji baudīs arī populāro teātru kolektīvu izrādes: "Cepli", "Preilenīti", humoršovu "100g Latvija" un citas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV