Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vērmaņdārzā viesosies Emīls un Berlīnes zēni

Ilona Ķirse, 09.08.2010. 09:55

12.augustā 19:00 Jaunajā brīvdabas estrādē Vērmaņdārzā tiks demonstrēta izrāde "Emīls un Berlīnes zēni".

Izrāde ir Ditas Balčus skatuves variants pēc tāda paša nosaukuma Ē. Kestnera romāna bērniem. Šis unikālais, aizraujošais un vienmēr aktuālais darbs pēc divdesmit gadiem atkal dzīvo uz Latvijas skatuves.

Tas ir stāsts par zēnu Emīlu, kurš dodas no mazpilsētas un Berlīni apciemot vecmāmiņu, bet jau vilcienā sastop zagli. Emīls tiek apzagts, taču nepadodas un stāsta turpinājumā izseko zagli, iesaistot teju visus Berlīnes zēnus, kuri notikumu gaitā sadraudzējas.
Izrādē skartās tēmas – patiesa, beznosacījuma draudzība, gods, taisnīgums, mīlestība un rūpes, kas atklājas caur savstarpējām attiecībām – gan ar māmiņu, gan ar vienaudžiem, ir labestīgs piemērs ikvienam – lielajam un mazajam skatītājam.

Lomās: Kārlis Neimanis, Vita Balčunaite, Inta Tirole vai Svetlana Bless, Enriko Avots, Madars Zvagulis, Jānis Ulmis, Atis Bētiņš.

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un uz vietas Vērmaņa dārzā. 10 % no katras pārdotās biļetes tiks novirzīti maznodrošinātām ģimenēm ar mērķi sniegt iespēju apmeklēt kultūras pasākumus septembrī un piepildīt zināšanu somu ar skolas mantām. Labdarības akcijas patrons - Karlsons.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV