Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Tiks atklāta Kaspara Bramberga personālizstāde

Indra Jankovska, 09.08.2010. 10:44

9. augustā galerijā D.Fab savu personālizstādi atklāj savdabīgais un ilgu laiku neredzētais mākslinieks Kaspars Brambergs, kas Latvijā labi pazīstams ar savu filozofisko skatījumu, kompozicionālo izaicinājumu un domu izpausmi mākslā, pielietojot dažādus materiālus un nebaidoties eksperimentēt.
Tiks atklāta Kaspara Bramberga personālizstāde

Darbos kā materiāli tiek izmantoti veci maisi, rūsējošs metāls, eļļas krāsa, zeme, Mellužu smiltis, ogle un citi materiāli, kas savstarpēji mijiedarbojas autortehnikā un mākslinieka domu lidojuma realizēšanā.

Izteikta ir Bramberga cieņa un respekts pret materiālu, ko viņš lieto. Nav nebūtiskas detaļas viņa darbos. Viss ir pārdomāti un nozīmīgi. Katra materiāla modalā nozīme piedalās darba tapšanā, kā rezultātā veidojas izteikta faktūra un reljefs. " Materiāli, ko es lietoju piedalās kompozīcijas būvēšanā, mani interesē ne tikai melns, bet arī melns plus materialitāte", tā par savu darbu tehniku izsakās mākslinieks.

Izstādē tiks izstādīti galvenokārt jaunie un iepriekš tapušie, bet Latvijā neparādītie Kaspara Bramberga darbi.

Izstāde būs skatāma no 9 augusta līdz 20 augustam , galerijā D.FAB Slokas ielā 52, katru dienu, bez brīvdienām no plks 11.00 – 19.00 Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV