Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Notiks grāmatas „Ceturtā Atmoda" prezentācija

Ieva Duļevska, 07.09.2010. 13:44

9. septembrī plkst. 19.00 Rīgā, Kara muzeja telpās Smilšu ielā 20 (Pulvertornī) notiks Raivja Dzintara grāmatas „Ceturtā Atmoda" prezentācija. Ar muzikāliem sveicieniem piedalīsies arī trīs tenori Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jeņčs, dziesminieks Kaspars Dimiters, operdziedātājs Jānis Sproģis, dziedātāja Ineta Rudzīte, leģendārās rokgrupas „Līvi" solists Aivars Brīze un dziedātājs Niks Matvejevs.

Grāmatā „Ceturtā Atmoda" publicēta R. Dzintara eseja ar 10 Atmodas likumiem, kurus ievērojot pēc autora domām iespējams panākt jaunu tautas Atmodu. Tāpat grāmatā apkopoti R.Dzintara raksti un publicētas intervijas ar Atmodas ideju cilvēkiem – olimpieti Zinti Ekmani, tenoru Nauri Puntuli, mecenātu Vili Vītolu, rokzvaigzni Aivaru Brīzi un Trešās atmodas varoni Konstantīnu Pupuru.

Ceļavārdus grāmatai sarakstījis komponists Zigmārs Liepiņš un žurnālists Sandijs Semjonovs. Z. Liepiņš grāmatas ievadvārdos raksta: „Ceturtās atmodas programma, 10 tās likumi ir kods. Nacionālais kods, kurš reiz bijis nepierakstīts, tagad no jauna materializējies grāmatā. Kad tautai pienāk pavisam kritiski brīži, vienmēr rodas kādi spēki, kas sāk cīnīties un darīt."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV