Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Aicina apgūt Latvijas profesionālās mākslas pamatus

Daina Auziņa, 10.09.2010. 10:28

Oktobrī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs piedāvā izglītības programmu pieaugušajiem „Mākslas klasika lv". Piecu nodarbību cikla ietvaros interesenti var apgūt Latvijas profesionālās mākslas pamatus muzeja pastāvīgajās ekspozīcijās (K.Valdemāra ielā 10A).
Aicina apgūt Latvijas profesionālās mākslas pamatus

Laikā no 1. oktobra līdz 5. novembrim ar regularitāti reizi nedēļā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs aicina apmeklēt izglītības programmu „Mākslas klasika lv". Piecās teorētiskās un uz dialogu orientētās nodarbībās interesentiem ir iespēja iepazīt Latvijas profesionālās mākslas un mākslas darba analīzes pamatus. Stāsti par Latvijas mākslas vēsturi un tās spilgtākajiem pārstāvjiem mijas ar atsevišķiem praktiskiem uzdevumiem, kas katram grupas dalībniekam liek iedziļināties viņu interesējošajos mākslas jautājumos, palīdzot precīzāk formulēt savu viedokli par glezniecības, grafikas un tēlniecības darbiem.

Nodarbības notiek latviešu valodā Latvijas Nacionālā mākslas muzeja galvenās ēkas pastāvīgajās ekspozīcijās piektdienās no plkst. 18:00 līdz 20:00. Nodarbības vada LNMM Izglītības programmu kuratore, mākslas vēsturniece Daina Auziņa.

Potenciālos programmas dalībniekus lūdzam pieteikties līdz 27. septembrim, zvanot pa tālruni (+371) 67 324461 vai rakstot uz e-pastu Daina.Auzina@lnmm.lv. Maksimālais dalībnieku skaits grupā – 10 cilvēki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV