Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Rīgas Centrāltirgū notiks grāmatu tirdziņš

"Jumava" Reklāmas un sabiedrisko attiecību nodaļa, 16.09.2010. 11:31

Šajā nedēļas nogalē, no 17.septembra līdz 19.septembrim, Rīgas Centrāltirgū notiks grāmatu tirdziņš, kurā varēs iegādāties Latvijas izdevniecību grāmatas par izdevēju cenām.
Rīgas Centrāltirgū notiks grāmatu tirdziņš

Grāmatu tirdziņā piedalīsies pazīstamākie latviešu izdevēji un grāmatu tirgotāji - "Jumava", "Nordik", "Tapals", "Rasa", "Turība", "Avots", Zaiga Jansone, "Daugava", Rēriha grāmatnīca, "Mansards", kuru grāmatu piedāvājuma klāstā ir gan latviešu oriģinālliteratūra, daiļliteratūra, tulkotā literatūra, praktiskā un ezoteriskā literatūra, kā arī grāmatas bērniem. Grāmatnieki īpaši vēlas iepriecināt pircējus ar grāmatu cenām, kas būs daudz draudzīgākas nekā grāmatnīcās. Grāmatu tirdziņš atradīsies uz galvenās Rīgas Centrāltirgus ejas, kas savieno pārtikas un rūpniecības preču tirgu, iepretim Centrāltirgus administrācijas ēkai. Šis būs pirmais mēģinājums tirgus apmeklētājiem piedāvāt iegādāties arī grāmatas.

Ja dodaties uz Rīgas Centrāltirgu, lai iepriecinātu vēderu, kādēļ gan prieku nesniegt arī prātam, iegādājoties kādu sen kārotu grāmatu!

Gaidīsim ciemos visus grāmatu mīļus!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV