Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Tukuma muzeja īpašais piedāvājums skolotājiem

Kristīne Ozola, 27.09.2010. 13:27

Oktobrī skolotāji Tukuma muzejā tiek gaidīti jo īpaši. No 1. līdz 3. oktobrim skolotāju grupām bezmaksas ieeja* ir visos muzejos: Audēju darbnīcā, Durbes pilī, Džūkstes Pasaku muzejā, Mākslas muzejā, Pastariņa muzejā, Tukuma pilsētas vēstures muzejā "Pils tornis" un kā jau vienmēr - arī Mākslas galerijā "Durvis".

Tukuma muzejs skolotājiem (uzrādot apliecību) kopā ar ģimenes locekļiem arī piedāvā visu oktobra mēnesi bez maksas apmeklēt ikvienu no muzejiem: Audēju darbnīcu, Durbes pili, Džūkstes Pasaku muzeju, Mākslas galeriju "Durvis", Mākslas muzeju, Pastariņa muzeju un Tukuma pilsētas vēstures muzeju "Pils tornis". Sīkāka informācija pa tālr. 63122633.

Muzeja apmeklējuma laikā aicinām iepazīties ar muzeja jauno brošūru, kurā atrodama informācija par Tukuma muzeja piedāvājumu 2010./2011. gada ziemas sezonai - par izstādēm, interešu izglītības nodarbībām bērniem un skolotājiem un tālākizglītības pasākumiem pieaugušajiem, kā arī profesionālās pilnveides kursiem pedagogiem. Jaunums - ceļojošās izstādes komplektā ar izbraukuma programmām.

* gida pakalpojumu un programmu cenrādi skatīt Tukumam muzeja mājas lapā: www.tukumamuzejs.lv

Uz tikšanos Tukuma muzejā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV