Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Somijā atvērta Jura Rubeņa un Māra Subača grāmata "Kahdeksas päivä"

"Apgāda Zvaigzne ABC" Mārketinga un reklāmas daļa, 28.09.2010. 13:30

Pirmdien, 20.septembrī, Somijā Latvijas vēstniecībā notika Jura Rubeņa un Māra Subača grāmatas "Kahdeksas päivä" (Astotā diena) atvēršanas svētki. Grāmatu izdevusi Somijas izdevniecība Kirjapaja Publishing House.

Grāmatas atvēršanas svētkos, kas norisinājās Latvijas vēstniecības telpās, piedalījās arī Latvijas vēstnieks Somijā Juris Bone, izdevniecības Kirjapaja viceprezidente Anne Marija Lanta, kā arī grāmatas tulkotāja Mirja Hovila.

Jura Rubeņa un Māra Subača grāmatas izdotas arī ASV, Vācijā, Igaunijā un Lietuvā. Vislielākos starptautiskos panākumus piedzīvojusi ASV izdotā grāmata "Finding God in a Tangled World", ko sastādījis Batleras universitātes profesors Pols Valjērs. Šī grāmata 2007. gada grāmatu topos tika ierindota kā viena no labākajām garīgo grāmatu kategorijā.

Latvijā ir izdotas jau 26 Jura Rubeņa grāmatas, kuru kopējā tirāža ir vairāk nekā 100 000 eksemplāru. Liela daļa no šīm grāmatām ir tapušas kopā ar mākslinieku Māri Subaču, populārākās no tām ir "Dievs ir tepat", "Domas un līdzības", "365 pasakas katrai gada dienai", "Desmit baušļi", "Lūgšanas un meditācijas" un vēl citas.

Jura Rubeņa un Māra Subača grāmatas pamatoti ierindo starp populārākajiem un iemīļotākajiem latviešu autoru darbiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV