Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Tiks atvērta Ludviga Bērziņa gleznu izstāde „Ainavas"

Sandra Zobena, 28.09.2010. 15:47

1. oktobrī Andreja Upīša memoriālmājā, Skrīveros, Daugavas ielā 58 tiks atvērta Ludviga Bērziņa gleznu izstāde „Ainavas".
Tiks atvērta Ludviga Bērziņa gleznu izstāde „Ainavas"

„Jaunjelgavā, jau ļoti agrā bērnībā, laimējās vērot kādas mākslinieces meistarīgi veidotās dabas ainavas. Šķiet, jau toreiz dzima vēlme gleznot, kas mani pavadīja visu mūžu. Savu iekšējo nemieru sāku piepildīt pirms pieciem gadiem. Pirmās plašākās zināšanas par gleznošanu ieguvu pie mākslinieces Taigas Kalvišķes Aizkrauklē," stāsta Ludvigs Bērziņš.

Mākslinieks aktīvi darbojas studijā „Dīva" Skrīveros, kā arī regulāri piedalās gleznošanas plenēros Vestienā. Savas gleznas viņš dāvinājis dažādām labdarības akcijām.

No 2008. līdz 2010. gadam Ludviga Bērziņa personālizstādes bijušas Rīgas Ziemeļu rajona izpilddirekcijā, Skrīveru kultūras centrā, Jēkabpils mākslas salonā un Aizkraukles bibliotēkā.
Mākslinieks piedalījies arī grupu izstādēs – 2008. gadā Skrīveru kultūras centrā, 2009. gadā Bīriņu pilī, Jaunjelgavas kultūras centrā un Jumpravas kultūras centrā, bet šogad – Vestienas muižā un galerijā „Mākslas banka" Rīgā.

Izstāde Andreja Upīša memoriālmājā Skrīveros būs skatāma līdz 31. oktobrim.

Tuvāka informācija pa tālr. 65197221 (Skrīveri), 67289767 (Rīga) vai e-pastu: upits@memorialiemuzeji.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV