Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Plakātu konkursam „Zobus nost no grāmatām" iesniegti 335 darbi

Kristīne Eižvertiņa, 08.11.2010. 14:01

Latvijas Grāmatnieku ģildes organizētais plakātu konkurss „Zobus nost no grāmatām!" ir guvis necerēti lielu atsaucību un mēneša laikā ir iesūtīti 335 darbi no visas Latvijas.

Konkursā ir pārstāvēti bērni, jaunieši un pieaugušie - no 7 līdz 43 gadiem.

Ir notikusi pirmā žūrijas komisijas sēde. Ir ļoti daudz interesantu darbu, tāpēc žūrija ir izvirzījusi 30 darbus, no kuriem tiks noteikti labākie.

Lai noskaidrotu sabiedrības viedokli, tika nolemts šos darbus drīzumā ievietot portālā www.draugiem.lv, sadaļā - http://www.draugiem.lv/gramatniekugilde/, kur būs iespēja tos apskatīt un nobalsot par savu favorītu!

Visus konkursā iesniegtos darbus ir iespēja aplūkot Latvijas Grāmatnieku ģildes mājas lapā – www.gramatniekugilde.lv - sadaļās "Konkurss "Zobus nost no grāmatām!" 1" un "Konkurss "Zobus nost no grāmatām!" 2".

Sekojiet informācijai, rezultāti tiek apkopoti, un uzvarētāji tiks paziņoti jau pavisam drīz!
Latvijas Grāmatnieku ģilde pateicas ikvienam konkursa dalībniekam, kurš pauda savu nostāju PRET PVN likmes paaugstināšanu grāmatām mākslinieciskā darbā – plakātā!

www.gramatniekugilde.lv
www.twitter.com/gramatngilde
www.draugiem.lv/gramatniekugilde.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV