Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LTV1 piedāvās Dailes teātra 90. jubilejas ceremonijas tiešraidi, aizkulises un jaunu filmu

Ieviņa Ancena, 09.11.2010. 13:08

Piektdien, 19. novembrī, - Latvijas Dailes teātra 90. jubilejas vakars. Latvijas Televīzijas skatītāji šo notikumu no plkst. 18:30 līdz „Panorāmai", kā arī pēc „Panorāmas" no plkst. 21:15 varēs baudīt tiešraidē gan LTV1 ēterā, gan internetā - LTV1 mājas lapā ww.ltv1.lv.
LTV1 piedāvās Dailes teātra 90. jubilejas ceremonijas tiešraidi, aizkulises un jaunu filmu

Turklāt pusstundu pirms jubilejas ceremonijas oficiālā sākuma tikai un vienīgi LTV1 skatītājiem būs iespēja ielūkoties šī vakara aizkulisēs, notikumos un cilvēkos, kas svētku noskaņās dzīvo jau vairāku mēnešu garumā.

Tiešraidē neizpaliks vēsturiskā vakara "lampu drudzis" gan visu paaudžu dailēniešiem, gan vakara īpašajiem viesiem, kuri kopā ar skatītājiem baudīs koncertstāstu "Spēlēju, dancoju". Tajā piedalīsies kamerorķestris „Simfonietta Rīga" un visu paaudžu esošie un bijušie Dailes teātra aktieri.

Svētku vakara gaisotnē un aizkulisēs mūsu moderatoram Uģim Jokstam palīdzēs neapjukt Dailes teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Jakovļeva.

Pirms tiešraides - plkst. 16:35 – dokumentālās filmas „Dailes teātris. Jaunie laiki (1987-2010) " pirmizrāde.

Vērienīgajā Latvijas teātru vēstures ciklā pienākusi kārta Dailes teātra jaunāko laiku vēsturei, kas aptver periodu no Atmodas laika sākuma līdz mūsdienām. Tā autori LTV žurnāliste, režisore Mārīte Balode un KA rektors, profesors Jānis Siliņš, piedaloties visu paaudžu Dailes teātra aktieriem un režisoriem, enciklopēdiski izstaigās' pretrunām, veiksmēm un neveiksmēm bagāto teātra divdesmitgades radošo ceļu. Bagātīgi izmantotie izrāžu fragmenti un ar laika distanci izkristalizētās patiesības ikvienas ļaus veidot savus secinājumus un kopīgo, spilgto Dailes teātra tēlu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV