Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Notiks grāmatas "Eduards Smiļģis. Trejgalv's" prezentācija

Apgāds „Jumava", 17.11.2010. 12:01

21.novembrī plkst. 16.00 Dailes teātra telpās notiks Mudītes Šneideres grāmatas "Eduards Smiļģis. Trejgalv's" prezentācija, kurā par grāmatas tapšanu un atmiņās par izcilo Latvijas skatuves personību dalīsies grāmatas autore Mudīte Šneidere, E. Smiļģa pētniece un Teātra muzeja vadītāja Rita Rotkale, Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, izdevēji apgāds "Jumava", E. Smiļģa pazinēji un domu biedri.
Notiks grāmatas "Eduards Smiļģis. Trejgalv's" prezentācija

Mudītes Šneideres grāmata ir aizraujošs un intriģējošs biogrāfisks stāsts par izcilo režisoru un aktieri. Autore atklāj Eduarda Smiļģa dzīves un darba lappuses sākot no bērnības līdz pat mūža noslēgumam.
"Stāsti par Eduardu Smiļģi allaž ietiecas teiksmu un neticamības robežās, bet neticamākais ir tas, ka tā ir taisnība. Tāpat anekdotes par viņu.

Stāstos par Smiļģi mēdz būt pārspīlējumi? Tur jau tā lieta, ka viņš pats ir (bija) spilgtāks par jebkuru pārspīlējumu. Viņa dzīve, viņa teātris, viņa sievietes..."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV