Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā notiks mākslas nodarbība

Natālija Sujunšalijeva, 08.12.2010. 15:16

Svētdien, 19. decembrī, plkst. 12.00 Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina piedalīties Ziemas svētkiem veltītā mākslas nodarbībā „Radošā svētdiena" un pagatavot saviem tuviniekiem skaistus apsveikumus.
Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā notiks mākslas nodarbība

Katrā cilvēkā mīt maza vai liela mākslinieka gars. Atraisīt to, pārsteigt pašiem sevi un attīstīt radošo domāšanu mākslas nodarbībās „Radošā svētdiena" ikvienu interesentu aicina Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs.

Abi muzeja galvenie personāži – mākslinieki Romans Suta un Aleksandra Beļcova – darbojušies vairākās mākslas jomās no glezniecības un porcelāna apgleznošanas līdz lietišķajai grafikai. Darbos nereti parādās arī ziemas motīvi, kas ir klātesoši gan atsevišķās R.Sutas žanriskajās gleznās un tušas zīmējumos, gan abu mākslinieku akvareļos un skicēs. Tāpat darināti arī skaisti apsveikumi dažādiem svētkiem.

Iedvesmojoties no mākslinieku tautiskās noskaņās veidotajām svētku atklātnēm, grāmatu ilustrācijām, citiem ziemas tēmai un Kristus dzimšanai veltītajiem mākslas darbiem, apmeklētājiem būs iespēja pašrocīgi pagatavot Ziemassvētku un Jaunā gada apsveikumus saviem tuviniekiem.

Apmeklētājiem līdzi jāņem krāsainie zīmuļi vai flomāsteri.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV