Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijas Tautas Frontes muzejs aicina uz diskusiju

Apgāds Zvaigzne ABC Reklāmas un mārketinga daļa, 19.01.2011. 13:41

1991. gada Barikāžu divdesmitgades atceres pasākumu cikla izskaņā 21. janvārī plkst. 17.00 Latvijas Tautas frontes muzejā rīko diskusiju "Barikādes – dvēseļu tilts mūžībā. Vai 1940. gadā vajadzēja cīnīties?". Sarīkojums tapis sadarbība ar apgādu "Zvaigzne ABC".

Savu viedokli paudīs pērnā gada nogalē Apgāda Zvaigzne ABC izdotā biogrāfiskā romāna "Ulmanis. Lielā Kārļa testaments" autors, rakstnieks un publicists Jānis Ūdris un atvaļinātais Latvijas armijas brigādes ģenerālis Kārlis Krēsliņš.

Diskusijas pamatā būs fakti par baisajām represijām, ko Latvija piedzīvoja Baigajā gadā un turpmākajos gadu desmitos, un okupācijas neizmērojamo kaitējumu mūsu zemei un tautai. Tiks skarts līdz šim publiskajā telpā praktiski neminētais kaitējums nācijas morālei un ģenētiskajai atmiņai.

Diskusijas rīkotāji aicina uz atklātu sarunu ikvienu interesentu; dalību apsolījuši arī Latvijas diplomātijas veterāni un pirmskara Latvijas valstsvīru pēcnācēji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV