Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Grāmatnīcās „Globuss" tirgos lasāmvielu līdz 50% lētāk

Daina Balhina, 27.01.2011. 13:45

Sākot no 27. janvāra līdz pat 14. februārim Rīgas grāmatnīcās „Globuss" tiek uzsākta grāmatu pārdošanas veicināšanas akcija, piedāvājot lasītājiem iegādāties vairāk kā 400 dažādu nosaukumu grāmatas un kalendārus līdz pat 50% lētāk.

Akcija tiek rīkota ar mērķi piedāvāt pircējiem iegādāties sen iekārotas grāmatas par īpaši pazeminātām cenām – ar 30 % līdz 50% lielām atlaidēm. Kampaņas laikā par akcijas cenām ir iespējams iegādāties Jaunā gada kalendārus, dažāda veida daiļliteratūru latviešu un krievu valodā, ezotēriska rakstura literatūru, pavārgrāmatas, praktisku padomu grāmatas, vārdnīcas un bērnu lasāmvielu.

Tā, piemēram, Lato Lapsas skandalozo grāmatu „Šofera dēls Minhauzens" līdzšinējo Ls 7,99 vietā varēs iegādāties par Ls 3,99. Populāro bērnu elka kalendāra „Vāģi 2011" cena noslīdējusi no Ls 4,19 līdz Ls 1,99, bet ezotēriskā lasāmviela „Stiepšanās" nopērkama par Ls 3,50 agrāko Ls 5,60 vietā. Tāpat, ziemas vakaros labiekārtojot mājokli, lieti noderēs grāmata „Remontdarbi mājās", kam cena no Ls 9,50 samazināta līdz Ls 5,99.

„Laikā, kad plašsaziņas līdzekļos cilvēkiem ir pietiekoši sarežģīti atrast kādas pozitīvas ziņas vai patīkamas emocijas, grāmata šādos brīžos var būt lielisks medijs. Akcijas laikā sev interesējošu lasāmvielu atradīs jebkurš pircējs – gan praktisku nodarbju cienītājs, gan veselīga dzīves veida piekritējs, gan vienkāršs romānu baudītājs", stāsta Daina Balhina, SIA „Latvijas Grāmata" valdes locekle.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV